Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse
Mõistete sõnaraamat
Ega pea pole prügikast! Tõsta enda õppeedukust ja õpi targalt. Telli VIP ja lae alla päris inimeste tehtu õppematerjale LOE EDASI Sulge
Dessertvein – vein, mis sisaldab palju suhkrut (nii muskaatveinid kui naturaalsed lauaveinid). Kanged dessertveinid nagu heres ja madeira valmivad 3-4 aastat.
Dessert - ehk puuviljabanaane, kuid tuntud on veel jahu-, kääbusbanaanid jt. Banaanid sisaldavad 20% suhkruid, põhiliselt sahharoosi, 2% tärklist, 1% valku, peaaegu kõiki vitamiine, mineraalaineid ja mikroelemente.
Dessertbanaanid –  e. Puuviljabanaanid. Need sisaldavad 15­20% suhkruid. Ja  7 % tärliklist. Kuivatatult sisaldavadl üle 50% suhkrut Jahubanaanid­ 35­38%süsivesikuid. Väga tärklise rikkad. ..sordid
Dessert - ehk puuviljabanaanid on kollakas-valge magusa ja mahlaka lihaga, natuke hapuka maitsega. Nad on algselt rohelised, valminult kollase sileda koorega.
Dessert - või koogitaldrik, selle kõrvale või ette vastavad söömisriistad ja paremale poole kohvi- või teetass.
Dessertpasta - maitse- ja aroomaineid sisaldav pasta magustoitude ja kreemide maitsestamiseks.
Dessert - või koogitaldriku kõrvale või ette pannakse vastavad söömisriistad.
Dessert - magustoit Pie pirukas To specialise in spetsialiseeruma Counter lett
Desse - keskkonna, majja sots faktorid peavad kajastuma ühtsetes otsustes.
Desserditaldrik – läbimõõt vanasti 20 cm, tänapäeval 20-24 cm
Dessertšokolaad – kakaosaadusi kuni 35%, suhkrut kuni 55% (Kalev).
Dessert on väga maitsev ka jahtununa.
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk).
Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).

Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu!
Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.

Suvaline mõiste



Kirjelduse muutmiseks pead sisse logima
või
Kasutajanimi/Email
Parool

Unustasid parooli?

või

Tee tasuta konto

UUTELE LIITUJATELE KONTO AKTIVEERIMISEL +10 PUNKTI !


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun