Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Baariseadmed (0)

5 VÄGA HEA
Punktid

Lõik failist

Baariseadmed

Liigitatakse
  • Jäämasinad;
  • Joogiautomaadid;
  • Mikserid;
  • Tsitruspressid;
  • Mahlajahutajad;
  • Jääpurustajad;
  • Veinikapp.
    Jäämasinad
    Jäätükkide ja jääpurumasinad kuuluvad nn jäävalmistusseadmete hulka.
    Seadmed töötavad kompressorpõhimõttel ja valmistavad jäätükke või jääpuru automaatselt seadmes olevasse hästi isoleeritud kogujasse.
    Foto 1 jäämasin
    Seadmetesse võidakse lisada spetsiaalne jääkoguja, kuhu on võimalik koguda kuni 250 kg jäätükke või -puru.
    Vastavalt seadme suurusele jäätükke valmib 16 kg (~800 tükki) - 250 kg ööpäevas ja jääpuru 70 - 300 kg, suuremates seadmetes isegi kuni 2000 kg.
    Kui jäätükkide või -puru vajadus on suur, on võimalik ühendada erisuuruseid jäämasinaid, et tootmisvõimsus mitmekordistuks.
    Kasutaja vaatevinklist on oluline, et jäätükid või -puru oleks seadest kergesti kätte saadavad .
    Jäävalmistusseadmed on tavaliselt roostevabast terasest .
    Kui seade paigutatakse nt dringibaari, siis on võimalik tema esipaneel puiduimitatsiooniga katta .
    Jääpurustamis-masin
    Konstruktsioon läbinisti roostevabast terasest .
    Tootlikkus 6 kg jäätükke minutis .
    Foto 2 jääpurustamismasin
    Mahlajahutaja
    Mahlajahutajad jahutavad ja säilitavad mahla + 4 kraadisena.
    Pump hoiab mahla temperatuuri ja koostise ühtlasena.
    Foto 3 mahlajahutaja
    Et mahl püsiks kõrgekvaliteedilisena ja seade puhtana, siis tuleb jahutajat vähemalt kaks korda nädalas põhjalikult puhastada .
    Jahutaja tühjendatakse ja selles olnud mahla kasutatakse toiduvalmistamises või serveeritakse eraldi kannust.
    Mahlapaak ja kõik eemaldatavad osad pestakse hoolikalt.
    Ülejäänud seade pühitakse niiske lapiga ja pannakse uuesti kokku.
    Tihend asetatakse hoolikalt paigale.
    Paak täidetakse ja kontrollitakse, et ta ei lekiks.
    Mikserid
    Baarimikser ehk blender
    Konstruktsioon alumiiniumist ja roostevabast terasest.
    Kannude mahutavus on 1,5-3 liitrit.
    Kaks segamiskiirust.
    Tänu kummipatjadele püsib hästi paigal.
    Foto 4 mikser
    Kokteilisegaja
    Korpuse konstruktsioon on alumiiniumist ja roostevabast terasest.
    Segamisnõu mahutavus on kuni 1 liiter .
    Nõu ja segamistera on roostevabast terasest.
    Tänu suurtele kummipatjadele püsib hästi paigal.
    Foto 5 kokteilisegaja

  • Baariseadmed #1 Baariseadmed #2 Baariseadmed #3
    Punktid 10 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 10 punkti.
    Leheküljed ~ 3 lehte Lehekülgede arv dokumendis
    Aeg2008-12-30 Kuupäev, millal dokument üles laeti
    Allalaadimisi 42 laadimist Kokku alla laetud
    Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
    Autor linzzu Õppematerjali autor
    Baariseadmed ning nende liigitus

    Sarnased õppematerjalid

    thumbnail
    5
    pdf

    BAARISEADMED

    Baariseadmete hulka kuuluvad Kohvivalmistusseadmed (käsitletud) Jäämasinad BAARISEADMED Joogiautomaadid Mikserid Peale nende mahuvad siia: Seadmete õpetus Tsitruspressid Mahlajahutajad Jääpurustajad Veinikapp Mahlajahutaja Mahlajahutaja Mahlajahutajad jahutavad ja säilitavad mahla + 4 kraadisena. Pump hoiab mahla temperatuuri ja koostise ühtlasena. Mahlajahutaja Mahlajahutaja Et mahl püsiks kõrgekvaliteedilisena ja Mahlapaak ja kõik eemaldatavad osad seade puhtana, siis tuleb jahutajat

    Joogiõpetus
    thumbnail
    652
    pdf

    Asjaajamise alused

    Programm „Kutsehariduse sisuline arendamine 2008-2013“ SIRJE REKKOR ANNE KERSNA ANNE ROOSIPÕLD MAIRE MERITS TOITLUSTUSE ALUSED KOHANDANUD: ANA KONTOR 2013 1 SISUKORD 1. Toitlustusettevõtete ja teenuste liigid 4  Toitlustusettevõtete tüübid ja äriideed 4  Kiirtoiduettevõtted 6  Kohvikud 8  Sööklad ja teised suurköögid 10  Restoranid 13  Baarid 19  Catering-ettevõtted 21 2. Toitumise alused

    Analüüsimeetodid äriuuringutes
    thumbnail
    1072
    pdf

    Logistika õpik

    Eesti Rahvusraamatukogu digitaalarhiiv DIGAR Eesti Rahvusraamatukogu digitaalarhiiv DIGAR Ain Tulvi LOGISTIKA Õpik kutsekoolidele Tallinn 2013 Eesti Rahvusraamatukogu digitaalarhiiv DIGAR Käesolev õppematerjal on valminud „Riikliku struktuurivahendite kasutamise strateegia 2007- 2013” ja sellest tuleneva rakenduskava „Inimressursi arendamine” alusel prioriteetse suuna „Elukestev õpe” meetme „Kutseõppe sisuline kaasajastamine ning kvaliteedi kindlustamine” programmi „Kutsehariduse sisuline arendamine 2008-2013” raames.

    Logistika alused
    thumbnail
    268
    pdf

    Logistika õpik 2013-Ain Tulvi

    Eesti Rahvusraamatukogu digitaalarhiiv DIGAR Eesti Rahvusraamatukogu digitaalarhiiv DIGAR Ain Tulvi LOGISTIKA Õpik kutsekoolidele Tallinn 2013 Eesti Rahvusraamatukogu digitaalarhiiv DIGAR Käesolev õppematerjal on valminud „Riikliku struktuurivahendite kasutamise strateegia 2007- 2013” ja sellest tuleneva rakenduskava „Inimressursi arendamine” alusel prioriteetse suuna „Elukestev õpe” meetme „Kutseõppe sisuline kaasajastamine ning kvaliteedi kindlustamine” programmi „Kutsehariduse sisuline arendamine 2008-2013” raames.

    Baas Logistika



    Meedia

    Kommentaarid (0)

    Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



    Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun