Facebook Like

Kategoorias joogiõpetuse leiti 4 faili

Toit >> Joogiõpetuse
6
doc

Joogiõpetus

Õlu Õlu on süsihappegaasi sisaldav alkohoolne jook, mida valmistatakse linnastest, humalast, veest ja pärmist . Teraviljadest kasutatakse kõige rohkem otri. Linnased jahvatatakse ja segatakse aurukatlas veega, tekkinud massi nimetatakse meskiks . Meski temperatuuri tõstetakse 75 kraadini. Seejärel meski filtreeritakse , ning saadakse selmoel virre, mida keedetakse. Hiljem jahutatakse 5 kraadi C-ni , ni...

Joogiõpetuse - Tallinna Tehnikaülikool
94 allalaadimist
3
doc

Baariseadmed

Baariseadmed Liigitatakse Jäämasinad; Joogiautomaadid; Mikserid; Tsitruspressid; Mahlajahutajad; Jääpurustajad; Veinikapp. Jäämasinad Jäätükkide ja jääpurumasinad kuuluvad nn jäävalmistusseadmete hulka. Seadmed töötavad kompressorpõhimõttel ja valmistavad jäätükke...

Joogiõpetuse - Tallinna Tehnikaülikool
42 allalaadimist
5
rtf

Kohv

KOHV Kuigi kohvivalmistamise meetodid erinevad ükteisest oluliselt, on hea kohvi saamise üldised eeltingimused kõigil ühised: · Seadmete ja vahendite puhtus · Pehmendadtud ja filtreeritud vesi · Kvaliteetne tooraine · Sobiv jahvatus-ja rõstiaste · Õige kogus kohvipulbrit · Õige valmistamine Araabia e. Türgi meetod Traditsiooniliselt ka...

Joogiõpetuse - Tallinna Tehnikaülikool
78 allalaadimist
19
doc

Konjak

Mis on konjak? Konjak on valgetest viinamarjadest (peamiselt ugni blanc sordist, vähesel määral ka colombard ja folle blance) valmistatud brändi, mida toodetakse Cognac'i linnas ja maakonnas. Valmistamiseks kasutatavad viinamarjad peavad olema kasvanud Prantsusmaal rangelt kindlaks määratud piirkonnas - Charentes'es (16 ja 17 Department) ja väikeses osas Deux Sevres'is. Kogu piirkond on jaotatud kasvualade...

Joogiõpetuse - Tallinna Tehnikaülikool
67 allalaadimist
Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
Pole kasutajat?

Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun