Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Audrey Hepburn (0)

1 Hindamata
Punktid
Elu - Luuletused, mis räägivad elus olemisest, kuid ka elust pärast surma ja enne sündi.

Lõik failist

Vasakule Paremale
Audrey Hepburn #1 Audrey Hepburn #2 Audrey Hepburn #3 Audrey Hepburn #4 Audrey Hepburn #5 Audrey Hepburn #6 Audrey Hepburn #7 Audrey Hepburn #8
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 8 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2016-09-13 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 5 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor megumi Õppematerjali autor
Selles referaadis räägin ma Audrey Hepburnist. Ma valisin just tema sellepärast, et ta on mulle alati tundunud huvitava inimesena ja ma tahtsin temast rohkem teada saada. Räägin natuke, kuidas ta elas sõja-aastail ja milline oli tema unistus. Pärast seda käsitlen, kuidas ta alustas oma karjääri, mis ametiga ta tegeles ja natuke ka tema isiklikust perest. Kõige tähtsam on see, et sain teada, mis oli Audrey põhieesmärk ja mis ta tahtis saavutada oma elus.

Kasutatud allikad

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
8
doc

Moelooja Coco Chanel

Võitis igatahes mugavus ­ lihtsat musta villast või siidist kleiti hakkasid kandma nii toatüdrukud kui ka peened daamid. See mõjus elegantselt igal aastaajal ja igas olukorras, pealekauba ei määrdunud. Windsori hertsoginna Wallis Simpsongi tunnistas, et väikest musta kleiti ei asenda miski. Hiljem hoidsid kleiti moepildis sansoonitar Edith Piaf ja filmiiludus Marilyn Monroe. 60ndail tabas maailma lausa väikese musta buum, eeskujuks stiiliikoon Jackie Kennedy ja Audrey Hepburn filmis «Hommikusöök Tiffany juures». Moodsad kleidivariandid ei pruugi sugugi olla enam ranged, avar dekoltee või läbipaistvad osad kuuluvad asja juurde. Uuemal ajal on väikese musta kleidi pretensioonitus ka hea taust luksusliku väljanägemisega kingadele ja ridikülidele. Ka uhke pross, kunstlilleõis või kettvöö lisavad kleidile värvi. Kokkuvõte. Tänu selle referaadi tegemisele sain teada, kes on Chanel ning mida ta tegi. Tutvusin Chaneli raske ja põneva eluga.

Kunst



Meedia

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun