Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse
Ega pea pole prügikast! Tõsta enda õppeedukust ja õpi targalt. Telli VIP ja lae alla päris inimeste tehtu õppematerjale LOE EDASI Sulge

"abikokk" - 9 õppematerjali

ABIKOKK

Kasutaja: ABIKOKK

Faile: 0
thumbnail
6
doc

Abikoka praktika aruanne

Tallinna Teeninduskool Aruanne Õpilase nimi Jevnika Samofalova Õpperühm nr 011KM Juhendaja Riina Laht Tallinn 2010 SISUKORD SISUKORD....................................................................................................................2 1Sissejuhatus..................................................................................................................3 1.2Praktika ettevõtte iseloomustus ................................................................................3 2Lõpparuanne-analüüs...................................................................................................4 3Ettevõtte analüüs..........................................................................................................5 3.1Enesehinnang.........................................................................

Toit → Toiduvalmistamine
55 allalaadimist
thumbnail
12
odt

SUURKÖÖGI PRAKTIKA ARUANNE

oma toiminguid. Peakokk arvestab teise kokaga kui kiiresti nõudepesust tuleb nõud. 7 Tööde jaotus köögis: Abikokk: Koorib kartuleid, teeb salatid valmis, valvab letti, puhastab söögisaali, tükeldab toorainet ja on nõudepesus. Peakokk : Valmistab toidu, teeb menüü, tellib kauba. Köögi ja saali koostööskeemi selgitamine : Köögis tehakse toit ja abikokk viib toidu söögisaali laua peale kus kliendid võtavad ise nii palju kui tahavad. Köögi töökorralduse analüüs: Töökorraldus on neil paigas, nad jõuavad alati õigeks ajaks oma asjadega valmis isegi varem kui vaja oleks. Teenindustöö iseloomustus: Klienditeeninduse skeemi kindlakstegemine: Klienditeenindus toimis hästi, kokad olid sõbralikud, abivalmis ja aitasid väiksemaid klasse.

Toit → Kokk
29 allalaadimist
thumbnail
2
doc

Tööohutus kava

KOOSKÕLASTATUD / valdkonnajuht/ ...........................20....a AINE OHUÕPETUS AINE MAHT 16 tundi, iseseisev töö 4 t. ÕPPERÜHM 1VAK Abikokk Vangla ÕPETAJA Larissa Tsistokletova ÕPPEAASTA 2012/ 13 TEEMA JA ALATEEMA TUNDE KASUTATAV SAADAVAD OSKUSED JA HINDAMINE MÄRKUSED ARV ÕPPEMATERJAL TEADMISED TUNNI ISELOOMU

Toit → Kokk
30 allalaadimist
thumbnail
1
doc

Kes otsustab minu tuleviku üle?

Kes otsustab minu tuleviku üle? Igaühel on võimalus langetada otsuseid oma tuleviku kohta. Valikud võivad olla rasked, sest tänapäeval on väga palju erinevaid erialasid, millel on veel tuhat erinevat ala eriala mida on võimalik õppida. Näiteks kokk, abikokk, pagar, kondiiter jne..Kõik erialad on sarnased, aga iga ala õpitakse erinevalt. Kes ikkagi otsustab minu tuleviku üle? On see palganumber, lähedased või mina ise? Sageli on nii, et valitakse omale eriala, millel on suur palk, aga töö ise on "nüri". Igapäevaselt ennast sellisele tööle sundida on väga raske, sama on ka õppimisega. Eriala, mis endale ei meeldi on raske omandada. Mina ei kujuta ette ennast programmeerijana

Kirjandus → Kirjandus
5 allalaadimist
thumbnail
6
docx

Menüü koostamise alused! osa 1

Menüü koostamise alused Menüü koostamise üldised alused: · Milliseid toite kliendid vajavad, soovivad, ootavad. · Milliseid toite ja tooteid hakatakse valmistama ja müüma. · Milliseid tooteid asetatakse ettevõttesse valmis kujul ja milliseid pooltoodetena. · Milliseid tooteid valmistatakse ise. · Millised on põhitooted mis peavad alati müügil olema. · Milline on hinnatasu Toiduidee - äriideest tuletatud üksiasjalikum kirjeldus toiduteeninduse toimingutest. Toiduideega liitub ühe tähtsa teguriga töötajate kutse oskus. Kellele? Mida? Kokkusobivus Kuidas? Miks? Kus? Menüü - Toitlustusettevõtte hinnakiri, milles on kindlaks määratud järgnevusega ja reeglite kohaselt kindlast määratud hindadega. Menüüs loetakse tavaliselt emsalt toidud, seejärel joogid, vajadusel roakäigud nt: eelroad, pearoad, järelroad või suurköö...

Toit → Menüü koostamine ja nende...
99 allalaadimist
thumbnail
21
pdf

Pidulik õhtusöök

Transpordi vajaduse määramine Üritusel osalejatele eraldi transporti ei tellita. Osalejad saabuvad peole enda transpordiga. Ühise bussi mittetellimise põhjuseks on ka see, et kuna osalejad võivad tulla eri Eesti osadest, ei ole võimalik ühtset bussi komplekteerida. 9 Meeskond Peoteeninduse teostamiseks sobib Veski külalistemaja üks peakokk ja abikokk. Teenindajateks on samuti kolm Veski külalistemaja klienditeenindajat. Töömeeskonna suurus lähtub töökoormusest. Töötajate hulka kuulub ka puhastusteenindaja, kes enne üritust koristab peosaali, peo ajal kontrollib korrasolekut tualettruumides ning teeb täielikult korda saali peale sündmust. Meeskonna tööülesanded Kolm teenindajat, kaks kokka ning puhastusteenindaja teevad juba eelneval päeval ettevalmistustöid. Puhastusteenindaja peseb eelneval päeval aknad ning koristab

Toit → Toitlustus
11 allalaadimist
thumbnail
5
docx

KUI MINA OLEKSIN JUHT

Suhtun töötajatesse austavalt, nemad austavad mind. Kui kellelgi on mure, julgeb ta alati minu poole pöörduda ja koos leiame lahenduse. Kui ma teen firmas muutusi, arutan selle eelnevalt oma töötajatega läbi. Ootan nende ettepanekuid, korraldan koosolekuid. Korraldan töötajatele vajalikke koolitusi, teen neile võimalikuks edasiarenemise võimalused. Kes käib koolid näiteks, õpib midagi, oleks temal võimalus saada kõrgemale või teisele kohale firmas. Näiteks praktikant - abikokk ­ kokk ­ peakokk ettekandja- baaridaam- vahetusevanem ­ müügijuht ­ juhataja. Kui asutus oleks suurem, siis ma arvatavasti kardaks teha koosolekuid, sest ma pole eriti esineja-tüüpi, aga kindlasti läbi kogemuste annab neid siluda. TCM analüüs Minu TCM analüüsist võib järeldada, et saaksin suurepäraselt hakkama juhi rollis. Töötajate ootuste täitmisel näeksin juhina, et töötajad peaksid olema tööst huvitatud ja

Ametid → Ametijuhend
51 allalaadimist
thumbnail
22
doc

Nimetu

ning samas leida sobiv meelelahutus mängude ning muusika näol. Peale selle tunneme me muret noorte pärast kellel pole peale kooli kusagil käia ja ,,jõlguvad" niisama linna peal ringi ja tegelevad ebaseaduslike asjadega. Oma söögikohaga saaksime me sellist käitumist natukene ennetada ja leida neile sobiv tegevus. 8 3.1.4 Personal Meie söögikoha personal koosneb alguses 8-st töölisest. Nendeks on: kokk, abikokk, nõudepesija, koristaja, 4 teenindajat (töö vahetustega, korraga tööl 2). Kui oleme suutnud oma söögikoha tööle saada võtame vastavalt vajadusele töölisi juurde. Suve ajaks on kindlasti plaanis pakkuda tööd kooliõpilastele, et nad saaksid uusi kogemusi. Erilist tähelepanu pöörame Pärnu Kutseharidus Keskuse õpilastele kellel on vaja praktika ajaks töökohta. 3.1.5 Majandusolukord Hetke majandusolukord on tõusu teel, ning me ei tunne otsest hirmu, et ei suudaks leida

Majandus → Majandus
413 allalaadimist
thumbnail
58
pdf

Turismitalu Äriplaan

Ära on toodud põhipersonal (pidevjoon) ning sisseostetavad teenused (katkendlik joon) JUHATUS MAJUTUS TURUNDUS JA TOITLUSTUS AVALIKUD SUHTED Administraator / Peakokk teenindaja Abikokk Koristaja/Aednik FINANTSOSAKOND VABA AEG / HOOLDUS MEELELAHUTUS Raamatupidaja Matkajuht Hooldustehnik Elektrik IT-spetsialist

Majandus → Ettevõtlus alused
589 allalaadimist


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun