Facebook Like

Pärilikkuse molekulaarsed alused ja viirused (0)

1 Hindamata
Punktid
 
Säutsu twitteris
BIOLOOGIA MÕISTED: Pärilikkuse molekulaarsed alused ja viirused

Geneetika – bioloogiaharu, mis uurib organismide pärilikkust ja muutlikkust.

Geen – DNA lõik, mis määrab ära ühe RNA molekuli sünteesi.
Genoom – ühes liigiomases haploidses kromosoomikomplektis sisalduv geneetiline materjal. Ühele liigile iseloomulik geenide kogum.

Genotüüp – päriliku materjali kogum.
Fenotüüp – pärilikkus + muutlikkus / genotüüp
80% sisust ei kuvatud. Kogu dokumendi sisu näed kui laed faili alla
Pärilikkuse molekulaarsed alused ja viirused #1
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 1 leht Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2010-01-24 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 66 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor marta0 Õppematerjali autor

Lisainfo

On arusaadavam mõningaste eelteadmistega.
Mõisted on seletatud võimalikult lühidalt ja arusaadavalt.


geneetika , geen , genoom , genotüüp , fenotüüp , replikatsioon , transkriptsioon , translatsioon , promootor , terminaator , repressor , geneetiline kood , koodon , antikoodon , initsiaatorkoodon , stoppkoodon , polüsoom , bakteriofaag , struktuurgeen , regulaatorgeen , replikatsioonigeen

Mõisted


Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


Sarnased materjalid

6
doc
Tööleht-pärilikkuse molekulaarsed alused
7
docx
Molekulaargeneetika alused ja viirused
4
doc
Tööleht-Pärilikkuse molekulaarsed alused
6
docx
Bioloogia KT Molekulaargeneetika ja viirused
3
odt
Pärilikkus ja viirused
3
docx
Pärilikkuse molekulaargeneetilised alused
2
odt
Pärilikkuse molekulaargeneetilised alused
6
docx
Molekulaargeneetika ja viirused



Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
Pole kasutajat?

Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun Sulge