Facebook Like
Add link


Tehis- ja sünteerilised kiudained, nende omadused. (0)

5 VÄGA HEA
Punktid
Vasakule Paremale
Tehis- ja sünteerilised kiudained-nende omadused #1 Tehis- ja sünteerilised kiudained-nende omadused #2 Tehis- ja sünteerilised kiudained-nende omadused #3 Tehis- ja sünteerilised kiudained-nende omadused #4 Tehis- ja sünteerilised kiudained-nende omadused #5 Tehis- ja sünteerilised kiudained-nende omadused #6 Tehis- ja sünteerilised kiudained-nende omadused #7 Tehis- ja sünteerilised kiudained-nende omadused #8 Tehis- ja sünteerilised kiudained-nende omadused #9 Tehis- ja sünteerilised kiudained-nende omadused #10 Tehis- ja sünteerilised kiudained-nende omadused #11 Tehis- ja sünteerilised kiudained-nende omadused #12 Tehis- ja sünteerilised kiudained-nende omadused #13 Tehis- ja sünteerilised kiudained-nende omadused #14
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 14 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2013-01-22 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 31 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor anyh Õppematerjali autor

Lisainfo

Tehis kiudained. Viskoos. Moodaalkiud. Vaskammoniaak. Atsetaat. Tratsetaat. Sünteetilised kiudained. Polüamiid. Polüster. Polüakrüül.

Märksõnad

Mõisted


Meedia

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


Sarnased materjalid

8
doc
Tehis- ja sünteeskiud
10
doc
Tehis ja sünteeskiud uurimustöö
7
docx
Looduslikud ja sünteetilised tekstiilitooted ja nende erinevus hügieeni seisukohast
34
pptx
Tarbekeemia saadused-plastid ja kiudained
35
rtf
11 klassi Orgaanika konspekt
11
doc
Arvestused 12-kl
15
docx
Sissejuhatus materjaliõpetusse
24
doc
-Tekstiil- Värvained keemias ja kiudained





Registreeri ja saadame uutele kasutajatele
faili e-mailile TASUTA

Konto olemas? Logi sisse

Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
või
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli? | Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun