Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Taimsed toiduvärvid (0)

1 Hindamata
Punktid
Vasakule Paremale
Taimsed toiduvärvid #1 Taimsed toiduvärvid #2 Taimsed toiduvärvid #3 Taimsed toiduvärvid #4 Taimsed toiduvärvid #5 Taimsed toiduvärvid #6 Taimsed toiduvärvid #7 Taimsed toiduvärvid #8 Taimsed toiduvärvid #9 Taimsed toiduvärvid #10 Taimsed toiduvärvid #11
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 11 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2010-01-20 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 31 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor Liis R. Õppematerjali autor
Powerpointi esitlus taimsetest toiduvärvidest.

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
34
doc

E ained - Toiduainete koostise analüüs

Polüetüleenglükool 6000 lisaainete kandja 31 E-AINED MEIE TOIDULAUAL Toiduainetööstus ei saa enam läbi toidule lisatavate säilitus- ja muude aineteta. Vastasel juhul seisaksime silmitsi tohutu hulga riknenud söögiga, mis lisaks säilivusaja kiirele möödumisele ei näeks ka kuigi ahvatlev välja. Lisaained jaotuvad viide suurde gruppi. Esiteks toiduvärvid (E100-E199), mille eesmärk on pakkuda tarbijale silmailu. Teiseks säilitusained (E200-E299), mis hoolitsevad, et kaup säiliks kauem ja isegi kaugelt maalt toodud puuviljad näeksid ilusad välja. Antioksüdandid (E300- E399) on vajalikud, et pidurdada kõiksuguste viljade, kas või lahtilõigatud õunte tumenemist õhuga kokkupuutumisel. Emulgaatorid, stabilisaatorid ja paksendajad (E400-E499) aitavad hoida ühtse massina erinevate omadustega vedelikke (näiteks vesi ja õli)

11.klassi bioloogia



Meedia

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun