Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse
Mõistete sõnaraamat
✍🏽 Avalikusta oma sahtlis olevad luuletused! Luuletus.ee Sulge
Püreesupid - 60%supivedelikku ja 40% muid toiduaineid(köögivilju, seeni, juutu, tangaineid, mereande, kala, puuvilju). Värvilised köögiviljad kuumutatakse väheses rasvaines ja keedetakse puljongis pehmeks.
Püreesupid on mahedad supid, kus teravaid maitseaineid ei kasutata • Serveeritakse 65*c juures eelsoojendatud kausis, serveeritakse saia krutoonidega • Püreesupp saab nime põhi toiduaine järgi
Püreerima - Keedetud või küpsetatud toiduaineid läbi sõela suruma või köögikombainis peenestama.
Püreerida on võimalik nii puu, kui juurvilju, erinevalt maitseelamuste soovidest.
Püreerimine - toore või keedetud toiduaine peenestamine püreetaoliseks massiks.
Püreesupilusikas on ümmarguse otsaga, see mis on piklikum on tavalise supi oma.
Püree masin - kasutatakse püree valmistamiseks, ja hakkliha segamiseks.
Püree - ja kreemsupid, „kerged“ köögiviljasupid
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk).
Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).

Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu!
Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.

Suvaline mõiste



Kirjelduse muutmiseks pead sisse logima
või
Kasutajanimi/Email
Parool

Unustasid parooli?

või

Tee tasuta konto

UUTELE LIITUJATELE KONTO AKTIVEERIMISEL +10 PUNKTI !


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun