Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Milline on õige sõber? (0)

1 Hindamata
Punktid

Esitatud küsimused

  • Milline on õige sõber?
  • Kust küll sellist leida võiks ?
  • Palju s õpru aga kui palju neist on tõelised?

Lõik failist


Tõeline sõber – on see alles varandus
Sõber – teda vajame kõik. Sõbrad on nagu tähed. Me ei pruugi neid tihtilugu näha, kuigi teame, et nad on ikka ja alati olemas.
Milline on õige sõber? Õiget sõpra saame alati usaldada . Ta ei valeta sulle, ta hoiab sinu suuri ning väikseid saladusi, ta on sõbralik, ta usaldab sind, ta peab sind meeles, ta suhtleb sinuga tihti, temaga on lõbus. Seda loendit võib lõputult jätkata.
Milline on õige sõber #1
Punktid 10 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 10 punkti.
Leheküljed ~ 1 leht Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2012-05-11 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 4 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor mailusiin Õppematerjali autor
Essee/kirjand ,, Milline on õige sõber? ´´
Kokku on tekstis 196 sõna.

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
2
docx

"Pärast lõppu"

Matt hüüdis teda Visa Carrieks kuna ta oli listalt selline. Isa oli kurjategia kes ve etis o ma aega vangalas korduvalt, Ni meks oli tal Josh Hirist. Väikest kasvu Ema Jilli Pole pike m Kui Carrie tekitab igas m e hes kartust. Tal on ka s õbrannast kaardi moor Gretchen. Isal on sõber Tug kes on suur kasutu autovaras ja kes m e eldib ka Jillile. Carriel on rikas kasuisa keda ta kutsub MR r õvedikuks Kooli direktor Luxton Kahlasensitiiv Logani isa istub järjekordselt garaazis, kui Logan tema juurde läheb, et küsida kas isal midagi poest vaja on, siis pistab isa kiiruga o ma tege mised sahtlisse. Kuid isal pole midagi vaja . 45 minuti p ärast tuleb isa tuppa ja ütleb e male et käi pooleks tunniks ära Tugi juures mi asju ajamas

Kirjandus
thumbnail
4
docx

Hamlet

Hamlet William Shakespeare I VAATLUS I stseen Tegevuspaigaks on Helsing öri loss, kus parajasti vahetavad Nernardo horatio ja marchellus v älja senise tunni mehe francisco. Sa mal ööl il mutab ennast vai m põhjanaela suunalt, ja vain on üleni raudrüüs ja tunni mehed tunnevad selles ära Hamleti kes oli hukkunud ja kaotanud k õik o ma maad. Kui8 järg misel ööl jälle vai m il mus siis üritas Horatio temaga rääkida kuid asjatult, siis ütles et Marchellusele et too lööks vai mu hel+lebardiga kui too ei peatu, kuid vai m kadus, enne seda oleks ta nagu hakanud r ääki ma kuid samal hetkel kui ta nagu o ma suud liigutas kuke laul ja vai m kadus j ärjekordselt.

Kirjandus
thumbnail
41
docx

KUNSTIAJALOO KOOLIEKSAMI KONSPEKT

d) üks kunstnik võib töötada erinevates vooludes e ) kunstnikud koonduvad rüh mitustesse f) uudsuse püüe ­ uued materjalid, uued tehnikad, uued v õtted jne g ) m o odsa kunsti tehnilise külje üle ei saa otsustada vanade ree glite järgi h) m o odne kunst eri maades on muutunud üha sarnase maks i) eri rahvustest kunstnikud koonduvad suurtesse kunstikeskustesse j) kõige rohke m on muutunud maalikunst. Maalikunstis on ka kunstivoolud k õige selge mini jälgitavad. Moodsa kunsti alguseks on loetud ka i mpressionis mi v õi posti mpressionis mi, kuid k õige levinu m on käsitlus, et moodne kunst algab 20. saj algusest. Alates 1970. aastatest levis Lääne kunstis postmodernism. Se e m õiste tähendab stiilide paljusust, kõik stiilid on korraga lubatud ja m o es. NEOIMPRESSIONISM Neoimpressionism e puäntillism on kunstivool, mis kasvas välja i mpressionis mist. On lühiajaline kunstivool, kõrgaeg 1880

Kunstiajalugu
thumbnail
18
docx

Sotsiaalpsühholoogia konspekt

Sotsiaalpsühholoogia Sissejuhatus SP mõiste: ...on selle uurimine, kuidas ini me ste tunded, m õtted, sõnad ja teod on teiste ini meste poolt m õ justatud; käsitleb individuaalse käitumise ole must ja p õhjusi sotsiaalsetes situatsioonides (Allport, 1954) ...on teadus sellest, kuidas ini mesed m õtlevad üksteisest, kuidas nad m õjutavad üksteist ja kuidas nad suhtuvad üksteisesse (Myers 1993) ... on psühholoogia haru, mis uurib ini mese hinge elu ja käitumist seoses teiste ini me stega (Lehtsaar,1998) Põhimõisted: · Isiksus · Grupp · Suhtle mine Sotsiaalpsühholoogia on teaduslik uurimine: · Sotsiaalsest m õtle misest Meie ettekujutus endast ja teistest Mida m e usu me Otsustused, mida tee m e Meie hoiakud · Sotsiaalsest m õjust Kultuur ja

Sotsiaalpsühholoogia
thumbnail
10
docx

Riis

määrab riisi maitse, toiteväärtuse ja säilitamisaja, sest kest koosneb mitmest kihist, mis sisaldab erinevaid toiteaineid. Näiteks on rohke m kui 80 % tiamiinist, 56 % riboflaviinist, 65 % niatsiinist, 60 % pantoteenhappest ja 85 % rasvadest riisitera pealispinna lähedal. Riis on hea magneesiu miallikas, sa muti sisaldab riis niatsiini, B6vitamiini, tiamiini, fosforit, tsink ja vaske ning vähesel määral pantoteenhapet ja kaaliumi. Riis sisaldab teraviljadest k õige vähe m valke. Nagu k õikides teraviljades, on valgud mittetäisväärtuslikud, li miteeriv aminohape on lüsiin. Tärklis, mis koosneb amüloosist ja amülopektiinist, kliisterdub ke etmisel ja muutub kergesti seeditavaks. 4. Riisi kasvatus Riis on pea mine teravili, mida Aasias kasvatatakse. Isegi kui teised riigid mujal maail mas on saanud olulisteks riisitootjateks, on Aasiasse koondunud peaaegu kogu maail ma riisitoodang (94 % )

Kokandus
thumbnail
28
docx

UURIMUSTÖÖ - Seened ja bakterid

Se ente klassifikatsioon on küllaltki ke eruline ja selle aluseks on niisugused tunnused nagu rakukesta esine mine v õi puudumine; rakukesta ke e miline koostis; toitumis ja e elkõige paljune misviis. Kõigepealt tuleb tõelistest seentest eristada ebatõelised seened. Ebatõelistest on limaseened lähedased ainuraksetele loo madele, eriti am ööbidele, teised ebatõelised seened, m unasseened, on lähedased vetikatele. T õ eliste seente hulgas on k õige tuntumad kübarseened m etsas ja torikud puutüvedel. Peale nende on veel palju mitmesuguseid haigusi p õhjustavaid seeni. Se eni leidub peaaegu k õikjal ja neid võib kohata väga erinevas keskkonnas. Lisaks söödavatele seentele on veel palju teisi kasulikke seeni. Ühed kõige tavalise mad nendest on pär mseened. Pär mse ened val mistavad taigna kerki mise ajal s üsihappegaasi, mis paisutab tainast ja m uudab selle poorseks. Ilma pär mita tuleks leib palju tihke m ja

Bioloogia
thumbnail
10
docx

Mõtteteri sõprusest

Mõtteteri Sõprusest Sõber on sinu kõrval ka siis, kui ta tahaks olla kusagil mujal. Ilma sõpruseta pole elu midagi väärt. Parim, mis sõber teha võib, on sõbraks jääda, Tõelised sõbrad ei hooli su puudustest ja ei kadesta su edu. Sõbrad teevad õnne suuremaks ja kurbuse väiksemaks, korrutavad rõõmu ja jagavad mure pisemaks. Sõber kuuleb su südame laulu ja kui sa peaks selle unustama, siis laulb ta sulle seda ise. Üks sõber on suur asi, kaks on palju ja kolm peaaegu võimatu. Sõpruseta pole elu magus. Vana sõbra saamine nõuab aega. Õiged sõbrad teevad su õnnelikuks ja edukaks. Hea sõber on odavam kui arstiabi. Sõber on see, kes usub ja usaldab sind. Sõber on looduse ime. Sõprus on lõng, mis köidab südamed kokku. Tõeline sõber on õiglane, abivalmis, vapper, kannatlik, truu... ...ning igavene. Head sõbrad on kui maailma inglid.

Kirjandus
thumbnail
60
docx

Mõtteterad

Tänu sinule ma märkasin päikest, mis koguaeg nii eredalt paistnud. Kui pöörad näo päikese poole, jäävad varjud selja taha. Ma jälgin pilvi taevas ja alati leian ma pilve, millel sa valvad. Pilved on lootuse ja unistuse reaalne kujund. Tulevad ja lähevad, muutuvad ning on alati erinevad. Isegi kõige pilvisemas taevas paistab päike. Pilved on taeva kõike kallim aare! Ainult piisavas pimeduses näed sa täht ISELOOMUSTUSED: Sa oled sõber, keda kõik endale soovivad. Kui samasooliste abielud oleksid eestis lubatud, oleks ta esimene, kellele ma abielu ettepaneku teeksin. Sa oled nii ilus, et kui mõni tõeline printsess sind näeks, üritaks ta sind iga hinna eest tappa! Inglite jaoks pole veel suudetud sõnu välja mõelda. Tüdruk ilusate tiibadega, tüdruk nimega ingel. Kui sa vaatad peeglisse, see mõraneb, sest ta ei suuda vaadata nii ilusat inimest kui Sina!

Kirjandus




Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun