Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse
Mõistete sõnaraamat
✍🏽 Avalikusta oma sahtlis olevad luuletused! Luuletus.ee Sulge
Kastme - , koore- , kohvi- ja teekannud Türgi kohvi nõud ehk ibrikud 12-25 cl mahuga, pealt ahenevad, varrega koonilised
Kastmed on roa komponendid, mis muudavad road mahlasemaks, täiendavad maitset ja nende koostist suurendab toiteväärtust.
Kastmega salatid – kui salatikastmes on äädikat või sidrunit, peab veingi olema happerohke, et nein tasakaalustada.
Kastme koostisosad on või, munakollased, valge vein, šalottsibul, must pipar, estragon.
Kastmekann – soovitav on kasutada alati koos alustaldrikuga + kulp
Kastmete valmistamisel on olulisem õige maitse kui toitainete säilitamine
Kastmekastrul - Kõrgema servaga roostevabast terasest pann.
Kastmesõel - Puljongite ja kastmete kurnamiseks.
Vote UP
-1
Vote DOWN
Kastmed on roa komponenedid, mis: • muudavad road mahalasemaks • täiendavad nende koostist ja maitset • suurendavad roogade toiteväärtust • parandavad roogade välimust • mitemkesistavad roogade maitset ja viimistlemise võimalusi
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk).
Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).

Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu!
Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.

Suvaline mõiste



Kirjelduse muutmiseks pead sisse logima
või
Kasutajanimi/Email
Parool

Unustasid parooli?

või

Tee tasuta konto

UUTELE LIITUJATELE KONTO AKTIVEERIMISEL +10 PUNKTI !


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun