Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Tõmba moblasse sammulugeja! Tragimatele auhinnad Kõnni terviseks Sulge
Add link


Harjutusülesanne “Autori otsing” (0)

1 Hindamata
Punktid

Esitatud küsimused

  • Mitu artiklit avaldas ta aastatel 1975 - 1985?
  • Kuidas leidsid vajalikud andmed?
  • Kuidas leidsid need tööd?
  • Mitu patenti on Alan G MacDiarmid nimel?
  • Millist otsivõimalust kasutasid?
  • Mitu referaati kajastavad seda teemat kõige täpsemalt?
  • Mis on aine glycolide CAS RN?
  • Mitu referaati leidsid?
  • Mitu referaati leidsid?
  • Kuidas need referaadid leidsid?
  • Mitu ainet leidsid?
  • Mitu ainet nendest on saamisel reaktandi või reagendi reaktant or reagent osas?
  • Kuidas leidsid need ained?
  • Mitu ainet sisaldavad seda struktuuri?
  • Kuidas leidsid need ained?
  • Mitu reaktsiooni Get reactions on punktis a esitatud ainete saamise product kohta?
  • Mitme reaktsiooni saagis product yield on vahemikus 60-80?
  • Kuidas leidsid küsitud reaktsioonid?
Harjutusülesanne-Autori otsing #1 Harjutusülesanne-Autori otsing #2
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 2 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2013-04-02 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 4 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor Kettuuu Õppematerjali autor

Lisainfo

Õppejõult 100%

Märksõnad

Mõisted


Meedia

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


Sarnased materjalid

2
docx
Harjutusülesanne 3-Aine ja teema otsing SciFinder Scholar
1
docx
Harjutusülesanne 5-Aine ja teema otsing
3
docx
Harjutusülesanne 6-Erialainfo otsing; patendiotsing
1
docx
Harjutusülesanne 1-Raamatu otsing ESTERist
2
docx
Harjutusülesanne kodumasinate märgistus
2
docx
Aine ja teema otsing andmebaasist SciFinder Scholar
1072
pdf
Logistika õpik
130
rtf
Amundsoni raamat





Registreeri ja saadame uutele kasutajatele
faili e-mailile TASUTA

Konto olemas? Logi sisse

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun