Plaanid puhkusele minna? Võta endale majutus AirBnb kaudu ja saad 37€ kontoraha Tee konto Sulge
Facebook Like

Enamiku religioonide tunnused ja komponendid (0)

1 Hindamata
Punktid
 
Säutsu twitteris
Tarmo .Kulmar@ut.ee
14. sept. 2016 .
Enamiku religioonide tunnused ja komponendid
(jätkub)
4. Püha (pühaduse) mõiste (ld sacer, kr hagios)
Eriline, väljaspool tavapärasust olev
hierarhia
Sakraalne võib olla hüveline või rüve
Tabu ( polüneesia tapu – ei tohi)
Profaanne (ld profanus – pühitsematu, ilmalik) normaalseisund
5. Pühad paigad ja esemed
Tempel (ld templum – eraldatud koht, kuhu välk sisse oli löönud
Kirik (kr kyriakos – Issandale kuuluv) > sks Kirche , rts kyrkan, vn tserkov´
Altar (ld altāria – ohverdamiskoht)
Reliikvia (ld
80% sisust ei kuvatud. Kogu dokumendi sisu näed kui laed faili alla
Vasakule Paremale
Enamiku religioonide tunnused ja komponendid #1 Enamiku religioonide tunnused ja komponendid #2 Enamiku religioonide tunnused ja komponendid #3 Enamiku religioonide tunnused ja komponendid #4 Enamiku religioonide tunnused ja komponendid #5
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 5 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2017-06-20 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 2 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor Neit-Eerik Nestor Õppematerjali autor

Lisainfo


Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


Sarnased materjalid

10
doc
Enamiku religioonide tunnused ja komponendid
8
doc
Religiooni ja maagia mõiste ja vahekord
12
doc
Maailma usundid
25
doc
Religioon õhtumaises kultuuris
12
doc
Katoliiklus
9
pdf
Usundiõpetus-kordamisküsimused eksamiks
168
doc
Ajaloo mõisted ja isikud tähestiku järgi
11
docx
Allikaõpetuse kordamisküsimused vastustega





Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
Pole kasutajat?

Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun