Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

BURBERRY esitlus (0)

5 VÄGA HEA
Punktid

Lõik failist


BURBERRY
Sti liõpetus
Kadri   Sigur
304RS
2012/2013 õa.
BURBERRY
Burberry Group on Briti 
luksusmoemaja, mis on jaotatud 
kolmeks sektoriks. Esimene neist 
tegeleb rõivastega, teine 
aksesuaaridega ning 
kolmandasse sektorisse kuulub ilu 
ja parfümeeria. 
Oma ruudulise šoti mustriga on 
Burberry´ist saanud üks kõige 
enam kopeeritud kaubamärk 
maailmas. 
Burberry on palju  kuulsust  
kogunud ka oma õhukese kevad-
sügis ´´ trentš `` mantliga, mille 
loojaks on  Thomas Burberry. 
Vasakule Paremale
BURBERRY esitlus #1 BURBERRY esitlus #2 BURBERRY esitlus #3 BURBERRY esitlus #4 BURBERRY esitlus #5 BURBERRY esitlus #6 BURBERRY esitlus #7 BURBERRY esitlus #8 BURBERRY esitlus #9 BURBERRY esitlus #10 BURBERRY esitlus #11 BURBERRY esitlus #12 BURBERRY esitlus #13 BURBERRY esitlus #14 BURBERRY esitlus #15
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 15 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2013-02-17 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 14 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor chric Õppematerjali autor
Powerpoint esitlus moebrändist Burberry. Koos rohke pildimaterjaliga nende kollektsioonidest. Esitlus sisaldab ajalugu, loojaid, tänapäeva jne.

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
4
docx

Burberry

Tallinna Tööstushariduskeskus BURBERRY Referaat Kadri Sigur Õppegrupp: 304RS Juhendaja: Merilin Pärn BURBERRY · Burberry Group on Briti luksusmoemaja, mis on jaotatud kolmeks sektoriks. Esimene neist tegeleb rõivastega, teine aksesuaaridega ning kolmandasse sektorisse kuulub ilu ja parfümeeria. · Oma ruudulise soti mustriga on Burberry´ist saanud üks kõige enam kopeeritud kaubamärk maailmas. · Burberry on palju kuulsust kogunud ka oma õhukese kevad-sügis

Stiiliõpetus
thumbnail
226
doc

Portugali põhjalik referaat

Avinurme Gümnaasium 10.klass Geograafia PORTUGAL Koostaja:Katrin Kõre Juhendaja: Ene Lüüs 2009/2010 1 SISUKORD Sissejuhatus.........................................................................................................................3 Üldandmed........................................................................................................................4-5 Riigivorm.........................................................................................................................6-11 Majandus.........................................................................................................................12-14 Tootmisviis........................................................................................................................15 Asend........................................................................

Geograafia
thumbnail
1072
pdf

Logistika õpik

Eesti Rahvusraamatukogu digitaalarhiiv DIGAR Eesti Rahvusraamatukogu digitaalarhiiv DIGAR Ain Tulvi LOGISTIKA Õpik kutsekoolidele Tallinn 2013 Eesti Rahvusraamatukogu digitaalarhiiv DIGAR Käesolev õppematerjal on valminud „Riikliku struktuurivahendite kasutamise strateegia 2007- 2013” ja sellest tuleneva rakenduskava „Inimressursi arendamine” alusel prioriteetse suuna „Elukestev õpe” meetme „Kutseõppe sisuline kaasajastamine ning kvaliteedi kindlustamine” programmi „Kutsehariduse sisuline arendamine 2008-2013” raames.

Logistika alused
thumbnail
268
pdf

Logistika õpik 2013-Ain Tulvi

Eesti Rahvusraamatukogu digitaalarhiiv DIGAR Eesti Rahvusraamatukogu digitaalarhiiv DIGAR Ain Tulvi LOGISTIKA Õpik kutsekoolidele Tallinn 2013 Eesti Rahvusraamatukogu digitaalarhiiv DIGAR Käesolev õppematerjal on valminud „Riikliku struktuurivahendite kasutamise strateegia 2007- 2013” ja sellest tuleneva rakenduskava „Inimressursi arendamine” alusel prioriteetse suuna „Elukestev õpe” meetme „Kutseõppe sisuline kaasajastamine ning kvaliteedi kindlustamine” programmi „Kutsehariduse sisuline arendamine 2008-2013” raames.

Baas Logistika



Meedia

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun