Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Maasika kokteil (0)

1 Hindamata
Punktid

Lõik failist


maasika kokteil
vaja läheb :
200g maasikaid ( võib ka külmutatud )
5 spl vaniljejäätist ( võib ka muu jäätisega )
u 2 klaasi mahla
Maasika kokteil #1
Punktid 5 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 5 punkti.
Leheküljed ~ 1 leht Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2011-11-09 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 6 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor ralllu Õppematerjali autor
mõnus , maitsev , lihtne kokteil kokanduse tunniks.

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
34
docx

MEIE LASTE LEMMIKRETSEPTID

Lõika peekoniviilud ribadeks. Prae need pannil omas rasvas. Pane peekoniribad köögipaberiga kaetud taldrikule jahtuma, et liigne rasv ära nõrguks. Murendada kaussi sepiku viilud. Lisada riivitud sidrunikoor, hakitud petersell, jahtunud peekoniribad ja riivijuust. Puista segu kalale. Küpseta kala ahjus 180 kraadi juures 15 -20 minuti. Serveeri kala juurde vastavalt maitsele kas keedu kartuleid või riisi ning rohelist salatit. Head isu! MONA JA NORMANI MAASIKA ­ VAHUKOORE TORT 1 TORDIPÕHI 400 ML VAHUKOORT 2 SPL SUHKRUT 1 KG MAASIKAID VÕI 2 PAKKI KÜLMUTATUD MAASIKAID 250 ML KODUST, KERGELT MAGUSAT POHLAMOOSI HAPUKAT MAHLA TORDIPÕHI VIILUTADA KOLMEKS KIHKS. VAHUKOOR VAHUSTADA SUHKRUGA. TORDIPÕHJA ALUMINE KIHT NIISUTADA MAHLAGA. KATTA ÕHUKESE POHLAMOOSI KIHIGA. KATTA ÕHUKESE VAHUKOORE KIHIGA. VAHUKOORE SISSE PANNA MAASIKALÕIKE. SAMA KORRATA TORDIPÕHJA TEISE KIHIGA. KOLMAS KIHT KÕIGE KATTEKS, NATUKE NIISUTADA.

Toit ja toitumine
thumbnail
6
rtf

Smuutid ja kokteilid

· 1 tl ingveri · 5 tl suhkurt · 10 cl spritet täkelda maasikad ja ingver väikesteks tükkideks , lisa suhkur ja sprite , soovi korral võid lisada ka jääd , laimi . mustikakokteil u 3- le · 150 g mustikaid · 150 g apelsinimahla · 300g maitsestamata jogurtit · 0,75 dl rasvata piima purusta mustikad saumikseriga . lisa ülejäänud koostisosad ja sega mikseriga ühtlaseks . vala kokteil klaasidesse , kaunistuseks natuke mustikaid . kariibi kokteil · 1 klaas petti · 1 viil ananassi · suhkur / suhkruasendaja · 2 tl kookoshelbeid sega kokku kõik ained ning püreesta , serveeri kohe kaunistuseks raputa peale kookoshelbeid . jõhvika smuuti · 175 g värskeid või külmutatud jõhvikaid · 1 apelsini riivitud koor · 2 sl mett · 2 kooritud ja viilutatud banaani 3 dl petti ehk võipiima Pane jõhvikad, riivitud apelsinikoor, mesi ja umbes 1 dl vett väikesesse potti. Kuumuta keemiseni ning

Kokandus
thumbnail
22
docx

Smuutid ja küpsetised

SMUUTID & KÜPSETISED Sisukord 1. Suvine marjasmuuti 2. Banaanismuuti 3. Maasikavahu smuuti 4. Troopiline smuuti 5. Feta-Spinati sai 6. Imemaitsev 2 koostisainega nutellakook 7. Juustuküpsised 8. Õunamuffin Smuutide puhul on marjade arvukus maitse järgi! SUVINE MARJASMUUTI Vaja läheb.. maasikad 100ml piima mustikad vaarikad 5 sl õunamahla Jääkuubikud (valikuline) Pane blenderisse marjad ja seejärel lisa piim ning õunamahl (Soovil ka jää). Blenderda kõik ära ning smuuti on valmis. BANAANISMUUTI Vaja läheb.. 1,5 banaani 50ml piima 50g vanillijäätist Jääkuubikud (valikuline) Sega koostisained ja blenderda need ära. Soovi korral võib panna smuuti klaasi äärele banaaniviile. MAASIKAVAHU SMUUTI Vaja läheb.. ¼ klaasi vahukoort 50g maasikaid 60g jäätist 2sl õunamahla Blenderda maasikad, jäätis ja õunamahl. Seejärel vala see klaasi ja peale pane vahukoor. Soovi korral võid panna vahukoorele peale ka

Kokandus
thumbnail
4
doc

Viie päeva kohta innovaatiline suurköögimenüü

esmaspäev teisipäev kolmapäev neljapäev reede Hommikusöök Hommikusöök Hommikusöök Hommikusöök Hommikusöök Prantsuse röstsai Sinihallitusjuustu omlet Kaerajahupuder Kirsstomatid ja Clafoutis maasikaga ja beekon jahutatud marjaga mozzarella

Toitlustus
thumbnail
8
docx

Maitsvad õunakoogid

Õunakoogid (jm magustoidud) Mõnus kreemine õunakook Vaja läheb: PÕHI 3dl jahu 3spl suhkrut 0.5tl küpsetuspulbrit ~75g võid (toasoe) 1 muna ÕUNAD 3-4 suuremat õuna 50g võid 3sl fariinisuhkrut 2sl konjakit kaneeli KREEM 4dl piima 4 muna 6sl suhkrut 4sl jahu 2tl vanillisuhkrut Põhja jaoks sega omavahel kuivained, lisa või ja töötle purutaoliseks massiks. Lisa ka muna ning sõtku (puulusikaga) tainaks. Suru tainas 24cm küpsetuspaberiga vooderdatud koogivormi, toksi kahvliga taina sisse väikesed augud ja pane külmkappi. Samal ajal koori õunad, eemalda südamikud ja lõika paksemateks sektoriteks. Kuumuta pannil või ning sulata selles fariinisuhkur. Lisa veidi kaneeli ja konjak. Laota õunad pannile ja küpseta poolpehmeks. Valmista keedukreem. Selleks pane üle poole piimast madalal kuumusel soojenema, aga päris keema ära lase. Teises kausis, kus on ülejäänud piim, klopi lahti munad ja lisa suhkur ning vanillisuhkur. Viimasena sõelu juurde jahu ning kanna

Toiduained
thumbnail
4
odt

Retseptid/Toidud Haavandilist Koliiti põdevale

Retsptid Broilerisalat California Stiilis Koostisained 600 g Talleggi kanafileed 8 viilu röstsaia 2 spl võid Santa Maria küüslaugusoola Santa Maria jahvatatud paprikat 2 spl õli 1 pott salatit pool kurki Kaste: peotäis petersellilehti mõned basiilikuoksad Santa Maria küüslaugusoola 2 dl maitsestamata jogurtit 1 dl apelsinimahla Santa Maria purustatud musta pipart ½ tl Santa Maria kivisoola, veskis (Rock salt) Valmistamisjuhis Lõika kanafileed paari sentimeetri pikkusteks peenteks ribadeks ja raputa neile peale veidi jahvatatud paprikat, sega läbi ja jäta maitsestuma. Kastme jaoks haki ürdid võimalikult peeneks ja lisa muud ained. Lõika kurk kuubikuteks ja pane kastmesse maitsestuma. Seejärel lõika sai kuubikuteks ja raputa peale küüslaugusoola. Kalla saiakogusest pool pannile, sega kiirelt 1 spl sulatatud võiga läbi ja prae segades ühtlaselt krõbedaks ja kuldpruuniks. Prae samal viisil teine portsjon. Pane pannile veidi ?

Terviseõpetus
thumbnail
10
odt

Nektariin

NEKTARIIN Referaat Sisukord 1. SISSEJUHATUS..............................................................................................................................3 2. NEKTARIINI KIRJELDUS.............................................................................................................4 3. NEKTARIINIDE KEEMILINE KOOSTIS.....................................................................................4 4. KASVUPIIRKOND JA KLIIMATINGIMUSED............................................................................5 5. KASUTAMINE TÖÖSTUSES JA LAUAPUUVILJANA..............................................................5 6. RETSEPTID.....................................................................................................................................6 7. PUUVILJADE TÄHTSUS MEIE TOIDULAUAL.........................................................................8 8. KOKKUVÕTE...........................................................................

Terviseõpetus
thumbnail
6
rtf

Grappa

kraadini. Grappat destilleeritakse üldjuhul üks kord, nii et kõik aroomid, mahlad ja õlid lähevad otse jooki. Tulemusena valmib õlise maitsega saadus, mis lõhnab Peremehe sõnul nagu kingaladu, sest selle aroom meenutab nahka. Värvilt on noor grappa selge ja läbipaistev, olenemata sellest, kas tegu on valge või punase viinamarja sordist destilleeritud joogiga. Muu värv grappas viitab maitsestatud grappale. Nii leidub kõikvõimalike maitsetega grappasid maasika, vaarika jne. Asjatundjad neid grappadeks ei pea, sest enamasti tähendab see grappa kehva kvaliteeti. Tipp-grappa on aga omaette klass, mida Andre Peremehe sõnul ei anna klassikalise grappaga isegi võrrelda. Sellised on näiteks aastakäigu- ehk vintage grappad. Kui neid kaht kõrvuti degusteerida, siis võiks arvata, et need pole omavahel üldse sugulased. Vintage grappa on pehme, aprikoosiaroomi ja -maitsega. Sellised haruldused tavaliselt

Joogiõpetus




Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun