Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Intervjuu "Alati on võimalik edasi õppida" (0)

1 Hindamata
Punktid
õnn - Tuleb kõvasti tööd teha, mitte oodata, et õnn (taevast) sülle kukub

Esitatud küsimused

  • Kuidas kujunes Teie teekond vahetuse vanemaks saamiseni?
  • Millised on Teie edasised plaanid?
  • Kuhu soovite õppima minna?
  • Miks otsustasite kandideerida McDonaldsisse?
  • Mida arvate sellest et McDonaldsis pakutav menüü on ebatervislik ?

Lõik failist

„Alati on võimalik edasi õppida“
Lugupeetud McDonaldsi vahetuse vanem, kuidas kujunes Teie teekond vahetuse vanemaks saamiseni ?
Pärast põhikooli lõpetamist ei teadnud , mida edasi õppida ning leidsin, et ainus valik hetkel on leida töö. Kandideerisin McDonaldsisse ja sain seal koristaja kohale. Kui olin mõnda aega koristajana töötanud, edutati mind kööki, kus töötasin umbes ühe aasta. Ühel päeval jäi meie vahetuse vanem rasedaks ja vabanes koht, kuhu ma otsekohe kandideerisin. Mind valiti vahetuse vanemaks ja ma olen õnnelik oma karjääri üle.

Intervjuu-Alati on võimalik edasi õppida #1
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 1 leht Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2017-04-28 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 4 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor metsasees Õppematerjali autor
Intervjuu McDonaldsi vahetuse vanemaga. "Pärast põhikooli lõpetamist ei teadnud, mida edasi õppida ning leidsin, et ainus valik hetkel on leida töö. Kandideerisin McDonaldsisse ja sain seal koristaja kohale. Kui olin mõnda aega koristajana töötanud, edutati mind kööki, kus töötasin umbes ühe aasta. Ühel päeval jäi meie vahetuse vanem rasedaks ja vabanes koht, kuhu ma otsekohe kandideerisin. Mind valiti vahetuse vanemaks ja ma olen õnnelik oma karjääri üle. "

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
0
docx

A.dumas Kolm musketäri terve raamat

uudishimulik rahvasumm. Noil aegadel olid paanikahood sagedased. Möödus vähe päevi, ilma et üks või teine linn poleks registreerinud mõnda taolist sündmust oma arhiivides. Senjöörid sõdisid üksteisega, kuningas oli sõjajalal kardinaliga, hispaanlased aga omakorda kuningaga. Peale nende varjatud või nähtavate, salajaste või avalike sõdade olid veel vargad, kerjused, hugenotid, hundid ja lakeid, kes sõdisid kõigiga. Alati haarasid linnakodanikud relvad varaste, huntide ja lakeide vastu, sageli senjööride ja hugenottide vastu, mõnikord kuninga vastu, kuid mitte iialgi kardinali ega hispaanlaste vastu. Sellest kindlakskujunenud harjumusest tuleneski, et ülalmainitud aprillikuu esimesel esmaspäeval 1625.. aastal kiirustasid linnakodanikud, kuuldes kära, kuid mitte nähes puna-kollast lippu või hertsog Richelieu kaardiväelaste univorme, «Vabamöldri» kõrtsi poole. 7

Kirjandus
thumbnail
26
doc

Oleksin ma edukas ettevõtja?

Ettevõtjale omased jooned on tavaliselt sarnased juhiomadustega ning enamasti on tegemist loovalt mõtlevate inimestega, kellel on kõrge saavutusvajadus. Neile meeldib algatada uusi projekte, ettevõtteid, otsida uusi võimalusi, nad on teotahtelised ja suudavad näha tervikpilti. Ettevõtja peab olema valmis võtma riske ja vastutama oma majandustegevuse eest, ta on inimene, kes suudab uue idee edukalt ellu viia. Kuid tüüpilist ettevõtjat iseloomustavad isikuomadused ei ole alati need, millest piisab selleks, et alustada ettevõtjana ja olla oma tegevuses edukas. Vaja on ka ettevõtlusjulgust ja tugevat eneseusku. Minul varasem ettevõtluskogemus puudub, kuid kui keskkool saab lõpetatud, soovin küll oma äri alustada. Esmalt küll tarvis vajalikud koolitused läbida, kuid plaan on paigas ja olen selles üsna veendunud ja kindel et selline tegevus tasub end ära. Mulle meeldib olla iseseisev ja teistest mitte sõltuda, mistõttu usun et ettevõtlus sobib minule hästi.

Turundus
thumbnail
48
doc

Sõnamõrvar

Kui aus olla, pole mul meestega eriti vedanud. Andresel on hea tööots kaugel Itaalias. Siit saarelt ikka ühe-poole päeva tee. Ta on seal ehitaja. Paneb büroodele katuseid ja aknaid. Tal ei ole eriti aega üldse kodus oma naise juures olla. Mulle ei meeldi üldse üksi olla! Ma lähen nii vihaseks. Üksi suures majas. Päris õudne, mis? Ja siis tulid tagasi mõtted sellest, mis oli 5­6 aastat tagasi. See, kuidas inimesed muudkui surid läbi minu sõnade! Siis hakkan ma alati nutma, kuna ma kardan, et see juhtub uuesti. See kõik oli ju nii kohutav! Ainuüksi mõtlemine sellele ajab judinad peale. Aga siis lohutan ma end mõttega, et see on läbi. Vahel on mul tunne, et see on tagasi, kuna mind valdab pidevalt imelik tunne, nagu tahaks kedagi läbi sõimata. Nii see tunne kogu aeg kasvab. 2 Sõnamõrvari tagasitulek Ühel hommikul, kui ma jälle ehmatades üles ärkasin, tundsin, kuidas kõik mind vihastas.

Kirjandus
thumbnail
98
rtf

tom

tunneksite seda Mihhaili, keda mina tunnen! Kui te ainult mõistaksite teda!" TATJANA: Imbetsill! LJUBOV: Aga Moskvas oli ta Nikolai Stankevitsisse kõrvuni armunud. TATJANA: Sellepärast, et Nikolai Stankevitsile meeldid sina. (Ljubov hakkab vastu puiklema.) Meeldid jah, ta lollitas Natalie'd; Natalie rääkis meile. Loe edasi, Aleksandra! ALEKSANDRA: "Kogu selle armastuse juures, mida te tema vastu tunnete, ei suuda te märgata, et Mihhaili mehist ja jõulist loomust ahistab teie ­ jah, mu sõbrad, teie piiratud progress objektiivsest maailmast transtsendeerumisel, milles te näete teda ­ kuulake nüüd! ­ üksnes kui oma venda ­ "

Kirjandus- ja teatriteaduse alused
thumbnail
67
pdf

M-K-Baxter "Jumalik ilmutus põrgust"

Mary K. Baxter JUMALIK ILMUTUS PÕRGUST Aeg on lõppemas! Vaimulik kirjavara 1999 Originaali tiitel: Mary K. Baxter A Divine Revelation of Hell Tõlkinud: Olav Maran SISSEJUHATUS Tunnistan, et ei seda ega ühtegi teist sealpoolsust esitavat raamatut poleks olnud võimalik kirjutada ilma Jeesuse Kristuse üleloomuliku jõuta. Jeesuse käes üksi on põrgu võtmed ja Ta on maksnud hinna, et võime siseneda taevasse. Selle raamatu kirjutamine oli pikk ja nõudlik protsess, mille jooksul tundsin end kõigist eraldatuna. Möödus mitmeid aastaid, enne kui see raamat sai ilmuda. Issanda ilmutused, millest siin on juttu, algasid 1976.a. Kulus kaheksa kuud, et panna see paberile. Käsikirja lõplik valmimine nõudis mitmeid aastaid.

Usuõpetus
thumbnail
168
doc

Toompere - Kommunisti surm

Vabastajad on ju head inimesed. Te ei pea enam muretsema tuleviku pärast. Me vabastame teid tulevikust. Me vabastame teid väikerahva olemise ängist. Te ju võitlete hirmsasti selle eest, et olla olemas. Me vabastame teid sellest. Me vabastame teid teie keelest. Raske ja tüütu keel. Me vabastame teid teie endi käest. Tulge meiega – vabastajatega! Te kuradid alles oigate, kui Venemaa teist üle sõidab – ja seda ta teeb. Me teeme teid enda sarnaseks. Meie ideed kannab edasi meie Hitler – Stalin. Kui te sõna ei kuula, minge perse ja lõpetuseks lähete Siberisse. See on hullem kui Auschwitz. Kuid kasulikum. Tuleviku mõttes tuleks öelda seda – teil tulevikus pole enam tulevikku, nagu seni on olnud. Me oleme oma vigadest õppinud ja seekord kui pauk käib, siis kaote täielikult nagu sitt ihust. Saite aru jah- nagu SITT IHUST. Aga teate, miks nii juhtub? Iga partisan, iga metsavend või õde lõpetab oma elupäevad rebasekasvatuses. Ilus hõberebase

Teater
thumbnail
56
pdf

Ristumine peateega ehk Muinasjutt kuldsest kalakesest

OSVALD: Ma näitan sulle midagi. ROLAND: Ei ole midagi. 7 8 OSVALD: Äkki teeme midagi sooja juua? OSVALD: Sõrmuseid pole sõrmes. (Tõuseb üles.) Kuidas ma ikka magan, Laura ROLAND: Ütleme nii, et sõrmused on juba on tore tüdruk. Meeldib mulle väga. ostetud. (Rolandile.) Oled kõva mees. Kas teed või LAURA: On see võimalik?! kohvi? ROLAND: Ostsin ära, jah. ROLAND: Kas kohvi on? LAURA: Mis sa räägid?! Millised sa ostsid? OSVALD: Ei ole. ROLAND: Küll sa kodus näed. ROLAND: Ma võtaksin siis teed. Laura? Ka LAURA: Appikene! Räägi, millised nad on. teed? Selge. Laurale ka teed. ROLAND: Kodus näed. Väga ilusad.

Kirjandus
thumbnail
110
doc

Ristumine peateega

tundnud inimest, naist, kelle juures mulle kõik nii väga meeldiks. Aga ma olen rahulik. Sa võid katsuda mu pulssi. Ma vaatan sind juba nagu oma järgnevat elu. Sa saad olema väga-väga õnnelik. Oh jumal, kui õnnelik ma olen. LAURA: Tulge palun mõistusele. OSVALD: Arvad, et meie vanusevahe on liiga suur. Kõige rohkem kümme- viisteist aastat. See ei tule arvesse. LAURA: Ma ei tea, mis teie peas toimub, aga ma armastan Rolandit, nii nagu üldse on võimalik armastada ja kõik see, millest te räägite, on, vabandage väga, jabur. Olete üksi hakanud midagi ette kujutama. Oodake siis veel, äkki satub siia naisterahvas, kellele teie jutt korda läheb, aga mind jätke mängust välja... Teie igatsused ja unelmad, tähendab selline seisund, ei ole mulle võõras, aga lepime kokku, et siia sattus vale inimene. Kindlasti tuleb siia keegi, kellele on teie pakutavat õnne vaja, aga kordan veel, minule seda vaja ei ole. OSVALD: Ei tea, ei tea

Kultuur




Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun