Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Krüptoraha on tõusuteel. Nüüd on just õige aeg osta! Ära riski ja kauple turvalises keskonnas -> TEE KONTO Sulge
Facebook Like
Add link

"welldone" - 9 õppematerjali

welldone ehk täisküps liha muutub kuivaks ja selle kiududes ei ole enam verd.
12
doc

Loeng X

loeng) Liha = lihaskude + sidekude + kõhr + luu + rasv · Liha INQ, KILE! Erinevate kudede valgusisaldus. Kude Valgusisaldus, % Lihased 18-20 Vereplasma 6,5-7,5 Munarebu 15 Munavalge 12 Piim 3,3 Taimede lehed 1-2 Teravi...

Inimese toitumisõpetus - Eesti Maaülikool
47 allalaadimist
38
docx

Valge veini ja toidu kokkusobivus

TALLINNA TEENINDUSKOOL Mari Akkermann TÖ11K VALGE VEINI JA TOIDU KOKKUSOBIVUS kursusetöö Juhendaja: Anne Mäe TALLINN 2009 Mari Akkermann Valge veini ja toidu kokkusobivus SISUKORD Sissejuhatus...

Kokandus - Kutsekool
46 allalaadimist
12
odt

Metsloomade ja -lindude liha kasutamine toiduvalmistamises

Metsloomade ja -lindude liha kasutamine toiduvalmistamises Referaat Kuressaare 2010 Ulukiliha Nimene on oma olemustelt karnivoor. See tähendab, et meie organism on kohastunud liha söömiseks. Tavapäraselt ollakse harjunud sööma kas linnu-, veise- või sealiha, kuid kui tutvusringkonnas on mõni jahimees, siis võib juht...

- Kutsekool
10 allalaadimist
309
pdf

Upstream intermediate b2 teacher's book

a. Canyouguesswhat eachsentence isabout? Whatiseachperson complaining about? t O h,welldone,p l e a s eI .c a n ' te a t i t i f i t' sra re . S peaker 1 fast food 2 W ouldy ou lik es ti l lo r s p a rk l i n gs,i r? S peaker...

Inglise keel - Keskkool
212 allalaadimist
309
pdf

Inglise keele õpik

a. Canyouguesswhat eachsentence isabout? Whatiseachperson complaining about? t O h,welldone,p l e a s eI .c a n ' te a t i t i f i t' sra re . S peaker 1 fast food 2 W ouldy ou lik es ti l lo r s p a rk l i n gs,i r? S peaker...

Inglise keel - Keskkool
103 allalaadimist
38
ppt

Liha ja liharoad

Liha ja liharoad Kristi Tüvi Miks peaks liha sööma? Liha on üks tähtsamaid toiduaineid, millest saame eluks vajalikke toitaineid ja energiat. Liharoogade söömisel tekib täiskõhutunne Liha on mitmekülgsete kasutus-võimalustega ja sobib paljude toiduainetega Liha ja lihasaaduste normiks peetakse päevas umbes 175 grammi Liha mittesöömine võib tekitada tervisehäireid Liha osakaalu menüüs...

Kokk - Kutsekool
26 allalaadimist
309
pdf

Upstream B2 teacher

a. Canyouguesswhat eachsentence isabout? Whatiseachperson complaining about? t O h,welldone,p l e a s eI .c a n ' te a t i t i f i t' sra re . S peaker 1 fast food 2 W ouldy ou lik es ti l lo r s p a rk l i n gs,i r? S peaker...

Inglise keel -
17 allalaadimist
618
pdf

Upstream Intermediate B2 - Teacher book

a. Canyouguesswhat eachsentence isabout? Whatiseachperson complaining about? t O h,welldone,p l e a s eI .c a n ' te a t i t i f i t' sra re . S peaker 1 fast food 2 W ouldy ou lik es ti l lo r s p a rk l i n gs,i r? S peaker...

inglise teaduskeel - Keskkool
47 allalaadimist
96
doc

Toidukaubaõpetus

Lehma liha on õrnema konsistentsiga, värvuselt erepunane ja marmori taolise struktuuriga. Pulli liha on tumepunase värvusega, lihaskude jämedakiuline ja pisut ebameeldiva lõhnaga. Rasvaladestused puuduvad Enim levinud veise tükilihad: antrekoot, kondiga abatükk, välis- ja sisefilee, rinnaliha, ribi ning koot. (ibid) Veiseliha valmistamisel tuntakse kolme küpsusastet:  Küps (welldone) – läbiküpsenud lihalõik, pealt pruunistatud ja keskelt täielikult küps, liha sisetemperatuur vähemalt 72oC.  Poolküps (meedium) – keskmiselt küpsenud lihalõik, pealt pruunistatud, keskmine osa pooltoores (punakas kuni roosa), liha sisetemperatuur 60-65oC.  Pooltoores (rare) – pealt kergelt pruunistatud lihalõik, keskmine osa pooltoores, liha sisetemperatuur 50-55oC. (ibid) 3.5.1 Lambalih...

Kaubandus -
18 allalaadimist


Registreeri ja saadame uutele kasutajatele
faili e-mailile TASUTA

Konto olemas? Logi sisse

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun