Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse
Mõistete sõnaraamat
✍🏽 Avalikusta oma sahtlis olevad luuletused! Luuletus.ee Sulge
Pulk - tüüpi kehakuju on poisilik , kitsa puusa­ ja õlaümbermõõduga, talje ei eristu eriti puusavööst.  Pulk­tüüpi kehakuju viitab alakaalule ja rühivigade ohule. Seetõttu tuleb selle kehatüübiga inimestel  toitumisele tähelepanu pöörata, kaalus juurde võtta ning kindlasti treeningutega oma lihaseid kasvatada  ja rühti mõjutada.
Pulkbakterid e. batsillid Bacillus Anthracis (siberi katk), Clostridium tetani Kruvibakterid e. spiraalsed bakterid (spirillid ja vibrioonid) Vibrio cholerae Keeritsbakterid e. spiroheedid.
Pulkbakterid e. batsillid. ................................................................................................... 12 Spiraalsed bakterid- spirillid ja vibrioonid.
Pulke on vitamiinirikas alks, mida valmistatakse agaavimahlast, mida fermenteeritakse Zymomonase, pärmi ja Leuconostociga.
Pulkbakteritel on vaja ka aktiinitaolist valku MreB (paikneb spiraalina membraanil), see määrab raku pikenemisel raku diameetri.
Pulk on pandud nõnda, et oleks hõlpus käega sellest hoides kanuud järel lohistada.
Pulka ehk krihvlit, millega vajutati niiskest savist tahvlikesele m ärke.
Pulkovo - 42 NSV Liidus ja Venemaal kasutusel alates 1946. aastast.
Pulkovo - 63 NSV Liidus tsiviilkasutuseks kehtestatud süsteem.
Pulkpäästikuga amb – tegemist on väga primitiivse ammuga.
Pulkbakterid ehk batsillid. Need on pulgakujulised.
Pulk on nii õhuke, et meenutab isegi
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk).
Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).

Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu!
Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.

Suvaline mõiste



Kirjelduse muutmiseks pead sisse logima
või
Kasutajanimi/Email
Parool

Unustasid parooli?

või

Tee tasuta konto

UUTELE LIITUJATELE KONTO AKTIVEERIMISEL +10 PUNKTI !


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun