Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Profipannid (2)

5 VÄGA HEA
Punktid

Lõik failist

Profipannid
Sandra Taniel
21.01.2010


Tööplaan (kasutus, ehitus)
Pann on köögiriist, mida kasutatakse toiduainete
kuumtöötlemiseks- praadimiseks.
Tavaline pann kujutab enesest madala servaga
ümmargust metallanumat, mille külge on
käepidemena kinnitatud vars, kuid pann võib olla
ka varreta. Varreta panni tõstmiseks kasutatakse
eemaldavat vart ehk panninäpitsat.
Milliseid panne valmistatakse?
Valmistatakse palju erinevaid panne:
Praepannid
Bliinipannid (pannil on 4- kordne profiteflon sisekate,
see sobib ka munapanniks)
Flambeerimispannid
Ahjupannid

Vasakule Paremale
Profipannid #1 Profipannid #2 Profipannid #3 Profipannid #4 Profipannid #5 Profipannid #6 Profipannid #7 Profipannid #8 Profipannid #9 Profipannid #10 Profipannid #11 Profipannid #12
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 12 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2010-10-29 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 20 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 2 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor Sannuke Õppematerjali autor
See esitlus sisaldab: * profipannide otstarve
* kas pann on hea või halb töövahend?
* profipannide materjal
* profipannide hooldamine
* profipannide pildid ning nimed

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
10
doc

Köögis kasutatavad praadimisvahendid(pannid)

Helen Kant Köögis kasutatavad praadimisvahendid SISUKORD SISSEJUHATUS.................................................................................................................................................4 TÖÖPLAAN........................................................................................................................................................5 ERINEVAD PANNID...........................................................................................................................................5 ALUMIINIUMPANN............................................................................................................................................6 Kasutus ja hooldus......................................................................................................................................6 TERASEST PANNID.....................

Seadmete õpetus
thumbnail
32
doc

Konspekt väikevahendid

Ülekuumenenud nõu pinnakatte värv muutub ja selle külgevõtmatus väheneb. Teflon ei kannata tühjana kuumutamist ega suurt temperatuuri kõikumist ( kuumana külma vee alla ) Tefloniga kaetud nõud ei sobi toidu säilitamiseks Tefloni eeliseks on tervislik toiduvalmistamine, kuna on võimalik praadida ilma rasvata või väga väikese rasva kogusega, toit ei kõrbe nii kergesti põhja ja neid nõusid on kerge hooldada. Flambeerimispann kasutatakse toitude flambeerimiseks, pann on valmistatud paksust, roostevaba terasega vooderdatud vasest, juhib hästi soojust ja talub kõrgeid temperatuure ­ 1000 kraadi. Pesemisel mitte kasutada küürimisvahendeid ega karedaid pesemiskäsnu. Vasest nõude puuduseks on aeg-ajalt hooldamise, puhastamise vajadus, sest vask oksüdeerub õhu käes ning vajab ilukuurina läikimahõõrumist, selleks võib kasutada soola ja sidrunit. Röstimispann pann on valmistatud malmist, ümara või.

Kokk



Meedia

Kommentaarid (2)

MissBeauty profiilipilt
MissBeauty: Väga super . Sain sellest powerpointist pannide kohta kõike mis vaja oli .. natuke küll panin juurde aga 5+
00:55 16-11-2010
Ragne14 profiilipilt
Ragne14: Hea
18:37 06-05-2013



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun