Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Mis on õnn? (5)

5 VÄGA HEA
Punktid
õnn - Tuleb kõvasti tööd teha, mitte oodata, et õnn (taevast) sülle kukub
Mis on õnn #1 Mis on õnn #2
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 2 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2009-03-03 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 79 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 5 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor silsu Õppematerjali autor
Väga kasulik kraam, kui on vaja kirjutada õnnega seotud teemadel.

35 tsitaati õnnest

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
223
docx

Aforismid

.. ta teeb täiuslikuks selle, mida ta armastab. Keegi pole täiuslik, kuni sa temasse armud. Alles eile sain teada, kui kohutavalt palju sa mulle tegelikult tähendasid. Alles eile sain teada, et sind kaotades ma murdun täielikult. Alles eile sain teada, kui valus see kõik on ja ma ei lepi sellega kunagi. Kui kedagi armastad, lase tal minna. Kui ta tuleb tagasi, on ta sinu oma. Kui mitte, siis pole ta iial seda olnudki. Sina oled päikesekiir, minu hallis taevas. Sina oled minu õnn, millele saan naeratada koguaeg. Sina oled minu väike maailm, millest ei tahaks iialgi ära minna. You are the music in me. Suurim õnn on tunda et oled mul olemas . Kallis , ma ei unusta sind, isegi siis, kui ma väga tahaks.. maisuudaks, sest sa võtsid endaga kaasa tükikese minu südamest . Kui sa ei suuda mu vigadega toime tulla, siis ei vääri sa ka mu häid külgi. Mul jookseb niigi 100 poissi järgi , kui ma peaks valima Siis oleksid sina Kõigesitem mudel ! :)

Kirjandus
thumbnail
31
doc

aforismid

. . Vihma sajab plaginal alla . Mu valged tossud on juba märjad . Mööduvad sekundid , minutid , tund & teinegi , kuid sind ikka pole . Küllap oled sa kuskil , kus sul on parem olla , kuskil , kus mind ei ole . Voolab pisar , voolab teine , kolmas , neljas . Ma imestan , et mul üldse pisaraid jätkub . Kuid justkui välk selgest taevast jõuab mulle kõik kohale . Sa pole mind väärt ! ütlen ma naerusuil ning kõnnin edasi lõpu poole , sinna , kus ootab mind õnn . · Sa jätsid mind aga ma sain sellest üle, kuni sa tulid ja kiskusid lahti kõik haavad ja kadusid taas. · Sõber on see, kes sulle südamesse ei situ, kui oled selja pööranud

Eesti keel
thumbnail
60
docx

Mõtteterad

Sa oled nii ilus, et kui mõni tõeline printsess sind näeks, üritaks ta sind iga hinna eest tappa! Inglite jaoks pole veel suudetud sõnu välja mõelda. Tüdruk ilusate tiibadega, tüdruk nimega ingel. Kui sa vaatad peeglisse, see mõraneb, sest ta ei suuda vaadata nii ilusat inimest kui Sina! Sa oled selline nagu sa oled ja sellepärast ma sind nii väga armastangi. Sina oled päikesekiir, minu hallis taevas. Sina oled minu õnn, millele saan naeratada koguaeg. Sina oled minu väike maailm, millest ei tahaks iialgi ära minna. Maailma jaoks oled sa keegi, aga kellegi jaoks maailm! Sinu ilu paistab silma sinu headusest ja südamest. Mannekeenid ei lähe iial moest. Sa oled nii tark, et isegi õpetaja ei saa sulle midagi vastu öelda. Sa oled loogiline inimene. Kas ma ei öelnud seda juba viiendat korda ? See,kes on rahulik ei sega ennast ega teisi. Ükski vihane mees ei pea ennast ebaõiglaseks.

Kirjandus
thumbnail
2
doc

Head mõtteterad

2. Ma ei tea, mida homne toob või mis ma õhtuks söön. Ma ei saa teile öelda, kas olen leidnud omale saatusekaaslase või mis ma homme kannan. Siiani ei tea ma, mis tulevik mulle toob või kas ma viitsin täna midagi teha. Aga ma tean, et mu kõlaritest kostub muusika, mu kapp on riideid täis ja mis peamine - mul on parimad sõbrad, keda üks tüdruk võib tahta. Ja kullakesed, see ongi kõik, mida ma vajan! 3. Sina oled päikesekiir, minu hallis taevas. Sina oled minu õnn, millele saan naeratada koguaeg. Sina oled minu väike maailm, millest ei tahaks iialgi ära minna. 4. Õhulosside ehitamisel on üks tore omadus ­ materjal ei saa kunagi otsa. 5. neli karu läksid kolmekesi üle tee , nad mõlemad olid nii täis , et ta jäi magama 6. Oli tormine öö .. Väike tüdruk kõndis rannal, ja korjas liivalt meritähti, kes olid tänu tormile veest välja lennanud. Mööda juhtus jalutama üks keskealine mees, kes vaatas tüdrukut imeliku pilguga.

Kirjandus
thumbnail
9
odt

Aforismid

Ilu on jõud, naeratus tema mõõk. C. Reade Iga minutiga, mis oled pahane, kaotad kuuskümmend sekundit õnnest. R. W. Emerson Kui armastus pöörab maailma, siis huumor on pöörlemistelg. Tundmatu Palju parem on unustada ja naeratada kui mäletada ja olla kurb. C. Rossetti Inimene, kes sind vihastab, võidab su. T. Morrison Õige vastus on nagu meeldiv suudlus. J.W.Goethe Pessimist on inimene, kes vaatab ühesuunalise liiklusega tänavat ületades mõlemale poole. L.J. Peter Edu on teekond, mitte eesmärk. Tundmatu Edukas naine ehitab vundamendi kividest, millega teda loobitakse. Tundmatu Kui ükski võimalik lahendus ei sobi, siis kõlbab ka võimatu lahendus. Tundmatu Me teeme, mida suudame, ja alles siis loome teooria, mis tõestab, et me andsime oma parima. R. W. Emerson Kui näed, kui paljud on sinust ees, siis mõtle, kui paljud on sinust taga. Seneca Võib olla rahu ilma rõõmuta ja rõõmu ilma rahuta, kuid mõlemad koos moodustavad õnne. J. B

Kirjandus
thumbnail
8
rtf

Aforismid ja mõtteterad

Ta on võimetu õppima, tundma, muutuma, kasvama, armastama ja elama. Wear a smile, one size fits all! Ma vihkan valesid. Ka ilusaid ! Naine andestab vihkamise, jämeduse, pilkamise, kuid mitte kunagi ükskõiksust. Mehe esimesest armastusest saab harva ta naine ning ta naine jääb harva viimaseks armastuseks. Eile öösel saatsin ingli su und valvama. Ta tuli tagasi varem, kui oodata oskasin. Küsisin miks? Ta vastas: Inglid ei valva ingleid ! Õnn ei ole eesmärk , õnn on eluviis. You may think he's cute, he's fine. But guess what, bitch, he's MINE ! Õnnes peitub armastus. Can I have your picture so I could show santa what I want for Christmas ? Wanna perfect girl ? Go and buy a barbie doll . "No tütreke, kuidas on sinu uus grapefruit ?" ."Vanaema! Mitu korda ma pean sulle veel kordama: mitte grapefruit, vaid boyfriend !" 3 words, 8 letters say it and i'm yours. U are like a drug to me! U are my personal brand of heroin.

Kirjandus
thumbnail
14
docx

Kroonu onu tammispääl

AABRAM : Aitäh, Madis. Päris hea õlu. Noh, räägi siis mulle nüüd oma asi südame pealt ära MADIS : Ja, vaata, Aabram ! See asi on nii kirju, et paneb minu pea ringikäima. Mina olen Priiduga verivaenlane. Kus me Priiduga kokku juhtume, seal on nägelemine ja jägelemine lahti. Aga minu poeg Aadu, armastab Priidu tütart Elsat. Mul poleks selle vastu midagi . Aga ma ei taha mitte, et Aadu Elsa omale naiseks võtab, ta on siiski mu verivaenlase tütar. Ja mis laste õnn see on, kui laste vanemad vihas ja vaenus elavad ! AABRAM : Kas teie vahel lepitust ei võiks saada ? MADIS(tõsiselt).Ei saa mitte ! Ei pea ka saama ! AABRAM : Hea küll ! Kuidas ma sind siis võin aidata ? MADIS : Jää üheks pooleks aastaks minu juurde elama ja võta mu poeg oma tiiva alla. Pane tähele, et ta Elsaga enam kokku ei puutu, ja siis katsume talle mõne muu neiu naiseks sobitada. AABRAM : Hea küll ! Too mulle midagi siia õlu juurda ka veel : kõht näpistab ; siis leiame kohe

Teater
thumbnail
84
odt

Mõtteterad.

Ära proovi olla see, kes sa pole. Tulevik algab meist. Sünni eest tuleb maksta surmaga. Parem vaikida ja lollina näida kui midagi öelda ja seda kinnitada. Vanemaid ei saa valida, sõpru saab. Ka koletised on tundlikud. Mõnikord on hetkeks päikesesse vaatamine väärt kogu ülejäänud eluks pimedaks jäämist. Me kukume selleks, et õpiksime püsti tõusma. Kui ollakse noor, siis arvatakse ikka, et kõik kestab igavesti. Leek üksnes ei soojenda, vaid ka põletab. Kui õnn uksele koputab, ei tohi sellele selga pöörata. Inimene õpib kaks aastat rääkima ja kogu ülejäänud elu vaikima. Everyone thinks i like to sleep . It's not that i like to sleep , it's that i dont like to get up . There's a difference. Tunned end hästi , ära muretse . See läheb mööda. Oh don't worry sweetie .You didn't break me .. YOU COMPLETELY DESTROYED ME ! Vali amet, mis sulle meeldib, ja sa ei pea elus päevagi töötama.

Kirjandus




Kommentaarid (5)

MaiLiis91 profiilipilt
MaiLiis91: Tsitaadid kirjandisse ei sobi, kuna pole antud juurde ei autorit ega teost.

Lihtsalt ütlustena välja toodud.
15:27 15-11-2009
caryyn profiilipilt
caryyn: autorid võiks ikka ka juures olla.
18:01 28-03-2010
Aie profiilipilt
Aie: Loodame, et siis läheb hästi :)
15:09 28-05-2009



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun