Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse
Mõistete sõnaraamat
Ega pea pole prügikast! Tõsta enda õppeedukust ja õpi targalt. Telli VIP ja lae alla päris inimeste tehtu õppematerjale LOE EDASI Sulge
Libisemisfaas on puhas, kus valmistutakse tööfaasiks ehk käe- ja jalatõukeks. Iga liigutuse puhul kasutatakse koge keha ning kõik on orienteeritud edasiliikumisele. Klassikalise stiili tehnikate juurde kuuluvad vahelduvtõuge ehk baastehnika, paaristõuge, ühesammuline paaristõuge, ülesmäge vaheldubtõuge ja käärtõus.
Libisemispinnaks ehk nihkepinnaks.Elektrokineetilised nähtused Ilma selleta märkimisväärset ja püsivat vahtu ei saa. Vahu püsivust Osake hakkab liikuma kiirenevalt raskusjõu fg = mg mõjul.
Libisemismääre - ---Pidamismääre pulvorisaatorpudelis – vedel pidamismääre, mis pihustatakse suusapõhja pidamisalale. Erakordselt lihtne kasutada
Libisemis - hõõrdejõud Fh on ratta veeremise puhul alati olemas, sest just see võimaldabki rattal veereda ilma libisemata.
Libisemis - hõõrdejõud igal ajahetkel rakendatud kiiruste hetkelisse tsentrisse C v , mis on aga igal ajahetkel paigal.
Libisemissuunad on need, kus osakeste paiknemise tihedus on suurim e kus osakesed puutuvad üksteisega vahetult kokku.
Libisemispind on pind, millega difuusne kiht lõpeb (kaksikkiht ei liigu kaasa)
Libisemis - hõõrdejõu Fh töö juhul, kui ratas veereb ilma libisemata:
Libisemishõõrdetegur on dimensioonita. Veeretakistuse teguri dimensiooniks on meeter.
Libisemis - hõõret, hõõrdetegur on µ . Süsteem oli algul paigal.
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk).
Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).

Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu!
Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.

Suvaline mõiste



Kirjelduse muutmiseks pead sisse logima
või
Kasutajanimi/Email
Parool

Unustasid parooli?

või

Tee tasuta konto

UUTELE LIITUJATELE KONTO AKTIVEERIMISEL +10 PUNKTI !


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun