Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Kontserdi retsensioon - Pirjo Levandi, Koidumäe (0)

1 Hindamata
Punktid

Lõik failist

Retsensioon . Kontsert ´Jõuluootus´
14. detsembril toimus aulas pühademeeleolu loov kontsert . mahedaid jõululaule esitas duo Pirjo Levandi ja Kaido Kodumäe. Pirjo Levandi on praegu vabakutseline laulja ja näitleja .Kaido Kodumäe on mänginud paljudes projektibändides ja on hetkel Aruküla huvikooli kitarriõpetaja.
Kontsert algas looga 'Jõulutaat on meie poole teel', millele lisas uudsust oskuslik improvisatsioon . Energilisele ja lõbusale laulule lisas kitarrisoolo omapärase varjundi. Kustas kikerpuu kirjutatud 'aiaiai' oli minu jaoks vähemtuntud laul. Tavalise intonatsiooniga esitatud tekstile tõi põnevama tooni rõhutatud ´aiaiai´.
Kontserdi retsensioon - Pirjo Levandi-Koidumäe #1 Kontserdi retsensioon - Pirjo Levandi-Koidumäe #2
Punktid 10 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 10 punkti.
Leheküljed ~ 2 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2018-04-24 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 1 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor 1234567891 Õppematerjali autor
Retsensioon. Kontsert ´Jõuluootus´. Mahedaid jõululaule esitas duo Pirjo Levandi ja Kaido Kodumäe. Pirjo Levandi on praegu vabakutseline laulja ja näitleja .Kaido Kodumäe on mänginud paljudes projektibändides ja on hetkel Aruküla huvikooli kitarriõpetaja.
Kontsert algas looga 'Jõulutaat on meie poole teel', millele lisas uudsust..

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
4
docx

Helisev katekismus

Helisev katekismus Kontsert toimus Narva Aleksandri kiriku tornisaalis. Toimumisaeg oli 19 oktoober, kell 18.00. Laulis kontserdil Moskva Peetri-Pauli koguduse koor. Kavas olid Buxtehude, Bach, Telemann, Luther. Samuti lauldi ka Taize kogumikulaule. Kohta oli küll vähe tornisaalis, aga inimesed olid toredad ja lasid abistavalt treppidest läbi. Vaatamata sellele, et paljud istusid trepiastmetel, nautisid nad ikkagi kõlavat muusikat. Orelil mängisid 3 inimest - Julia Lotova, Denis Zalnin ja Irina Vavilova. Flööti mängis Oleg Zalnin. Plokkflööti mängisid Irina Vavilova ja Darja Skurljatjeva. Darja Skurljatjeva mängis ka viola da gambat. Kontsert algas pastorite jutlusega, kus räägiti katekismusest nii eesti kui ka vene keeles. Esimesena kõlas Julia Lotova esituses Dieterich Buxtehude'i, kes oli taani- saksa organist ja helilooja, prelüüd, füüga ja dzakonn C duuris. Mängiti orelil. Alguses mängiti jalgadega pedaalidel ning

Muusika
thumbnail
2
docx

Retsensioon Stand-up kontserdist "Oma Jõul"

värv", see tõi tagasi rahuliku talvemeeleolu ja meloodilisuse. Järgnevalt kaasati publik muusika tegemisse plaksude ja jalamatsude tegemisega ning Jan Uuspõld demonstreeris oma steppimisoskust muusika saatel. Igal kontserdil esitab koosseis sooviloo. Otepääl oli selleks Mariah Carey ,,All I want for Christmas is you", mida trio esitas ka Ringvaates kontserti tutvustava palana. Kuljused andsid sellele kaunile jõululaulule viimase lihvi ning nautisin esitust väga. Kontserdi lõpetas jõuluklassikaks kujunenud ,,Talvevõlumaa" . Eksperimendid pillide ja tuntud jõululugudega olid põnevad ning kuna esitati tuntud laule, oli palju äratundmisrõõmu. Kuigi kontsert kestis kaks tundi, ei väsinud ma sellest ära, sest laulud ja stand-up pakkusid üksteisele vaheldust. Kokkuvõtteks mulle kontsert meeldis ning jõulutunde loomisele aitas kaasa ka õrn lumevaip õues. 12. klass

Muusika



Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun