Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse
Mõistete sõnaraamat
Ega pea pole prügikast! Tõsta enda õppeedukust ja õpi targalt. Telli VIP ja lae alla päris inimeste tehtu õppematerjale LOE EDASI Sulge
Kitsepiimas on suurem osa rasvadest küllastunud rasvhapetest (73%), monoküllastamata rasvhappeid on 19%, polüküllastamata rasvhappeid on 3-4%. Kitsepiimas on tervisele väga kasulikke CLA-sid 0,35%, millest 97% moodustab antikartsinogeenne isomer 18:2 cis-9
Kitsepiimajuustud on kasulikumad inimorganismile, sest me omastame sealt paremini rasva (mida ka jälle kõik inimesed kardavad, aga ei ole põhjust), lisaks ka erinevaid toitaineid.
Kitsepiim on osaliselt homogeniseeritud, see tähendab, et sisaldab väikesi heljuvaid rasvaosakesi, kuigi eraldub ka pisut koort.
Kitsepiim on inimesele väga kasulik ja tervislik, sest see pikendab inimese eluiga.
Kitsepiim on valgem kui lehmapiim ja tal on tugevam maitse.
Kitsepiim - mitmetes maailmanurkades laialt levinud.
Kitsepiimas on rikkalikult vitamiine B, B2, ja A.
Kitsepiim – kingitus kogu organismile.
Vote UP
-1
Vote DOWN
Kitsepiima koostis on sarnane lehmapiima omaga, Lamba piim on rasvasem ja valgurikkam, sobib hästi juustu valmistamiseks.
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk).
Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).

Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu!
Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.

Suvaline mõiste



Kirjelduse muutmiseks pead sisse logima
või
Kasutajanimi/Email
Parool

Unustasid parooli?

või

Tee tasuta konto

UUTELE LIITUJATELE KONTO AKTIVEERIMISEL +10 PUNKTI !


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun