Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Kirjand: Raha jõud ja jõetus (0)

1 Hindamata
Punktid

Esitatud küsimused

  • Milles peitub õnn?

Lõik failist

Raha jõud ja jõuetus
Raha. Eks me kõik oleme mingi hetkel soovinud, et meil oleks suurem palk, rohkem vaba raha ja poes võimalus asja hinda vaatamata see endale osta. Kahjuks raha ei kasva puu otsas ja seda on sul täpselt nii palju nagu sa oled endale teeninud või võitnud.
Oh kui mul oleks „pappi“ ma ostaks endale uued riided ja mp3 mängija. Ma oleksin õnnelik, päeva paar, aga ma usun, et

Kirjand-Raha jõud ja jõetus #1
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 1 leht Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2012-04-24 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 92 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor linzyyy Õppematerjali autor
Kirjand on väha hästi lahti mõtestatud raha jõust ja jõuetusest. On toodud välja isiklikke näiteid, aga neid võivad kasutada kesiganes, sest kirjandid võivad alati olla fantaseeritud.

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
60
docx

Mõtteterad

ikka lähed. AFORISMID ELU: Elu pole selleks, et hädaldada ja nutta, vaid selleks, et võidelda ja võita! Elu kestab vaid hetke, ja sellest hetkest piisab, et korda saata igaveseid asju! Elamisest tunnen ma rõõmu, aga kui sureksin, oleksin eluõnnelik. Pole vähimatki tõendusmatejali kinnitusele, et elu on tõsine. On miski, mis ei kasva puu otsas, millest me ei loe koolis ja mida ei saa raha eest osta. See on kunst näda elu läbi oma südame. Me elame selleks et surra ja sureme selleks et teised saaksid elada. Elu on raske. Millega võrreldes? Elu mõte on elus eneses. Ela nii et isegi hauakaevaja nutaks su haual. Elu mõte on üksteisele tuge pakkuda! Armastus annab elule mõtte! Ela nii, et kui sa sured, siis hakkab su sõpradel igav. Elu on joonistamine ilma kustutuskummita. Elu on kui risttee, mis kord on sattunud su teele ja kord ei ole

Kirjandus
thumbnail
56
pdf

Ristumine peateega ehk Muinasjutt kuldsest kalakesest

Jaan Tätte Ristumine peateega ehk Muinasjutt kuldsest kalakesest Moto: „Ma kirjutasin selle raha pärast.“ 1997 2 Tegelased: Osvald Koger Laura Siig Roland Räim Kaupo Koha Tegemiskoht: Siin Tegemisaeg: Nüüd 2 3 1. v a a t u s OSVALD: Ei saa jah. Mis siin aru saada on. Noh, head aega siis. 1

Kirjandus
thumbnail
110
doc

Ristumine peateega

Taan Jätte RISTUMINE PEATEEGA Moto: ma kirjutasin selle raha pärast 2 Tegelaskujud: Osvald Koger Laura Siig Roland Räim Kaupo Koha Tegemiskoht: Siin Tegemisaeg: Nüüd 1. v a a t u s 1. stseen 2 3 OSVALD: (teritab süvenenult pussnuga. Räägib iseendaga, ilmselt on ta pikka aega üksi elanud.) Teritan nuga. Nüri noaga saab võid määrida, keedumuna

Kultuur
thumbnail
223
docx

Aforismid

Ma ei taha olla parem kui teised.Tahan olla parem kui eile. Just because I'm not crying, doesn't mean I'm okay. I know where I'm going and I know the truth, and I don't have to be what you want me to be. I'm free to be what I want. Thanks, for acting like you cared. Nõrgad ei andesta kunagi, andestamine on tugevate omadus. Rumalad ei andesta ega unusta, naiivsed andestavad ja unustavad, targad andestavad, aga ei unusta. Every person is a new door to a different world. Inimesed raiskavad raha,mida neil ei ole,et osta asju mida neil vaja pole,et meeldida neile, kes neid ei armasta! Iseloom on see, mida sa teed ja kuidas oled siis, kui sind mitte keegi ei näe. Kui teile meeldivad kõik inimesed, tähendab,et te olete kõigi vastu ükskõikne Ma olen isekas , kannatamatu ja veidi ebakindel . Ma teen vigu , ma väljun kontrolli alt ja aeg- ajalt on minuga raske toime tulla , aga kui sa mu halvimate külgedega hakkama ei saa , siis põrgupäralt sa ei vääri mu parimaid külgi !

Kirjandus
thumbnail
84
odt

Mõtteterad.

Vähestele on antud, mõnele pole üldse antud ja need kellele on liiga palju antud on õnnetud. Sisemine ilu on välisest tähtsam, aga ainult juhul, kui see välja paistab. Me sobime nagu särk ja perse. Huvitav, kumb mina olen? Parem armastada ja kaotada, kui üldse mitte armastada. Igaühe väärtuseks on tema ise. Sellele väärtusele pole õigust kellegil teisel peale tema enda. Iga inimese mälu on tema erakirjandus . Sõda on kõikide asjade lisa. Kõik, mida saab raha eest osta on odav. Suhtumist pisiasjadesse avaldub inimese iseloom kõige paremini. Paljud on kopeerinud Mona Lisat, ometi seistakse järjekorras, et näha originaali. Tahaks sulle kättemaksta , aga ei suuda . Tahaks teha nii nagu sina mulle ja siis lahkuda , aga ei suuda - mina hoolin sinust ikka veel nii palju ! Ma tahtsin sulle saata midagi armsat ja ülinunnut, aga postiljon käskis mul postkastist välja ronida.

Kirjandus
thumbnail
31
doc

aforismid

· Everytime I close my eyes, I see your face. It always reminds me those memories we've shared. · A guy gave a girl ten roses and said if she held them up to a mirror she would see 11 of the most beautiful things on the planet. · Enjoy your life today because yesterday had gone and tomorrow may never come. · I love walking in the rain because no one knows i'm crying. · Naerata, ja see paneb inimesi huvi tundma, millest sa mõtled. · Inimesed raiskavad raha, mida neil ei ole, et osta asju mida neil vaja pole, et meeldida neile kes neid ei armasta! · Don't cry because it's over, smile because it happened. · · Elu on joonistamine ilma kustukummita. · Naeratus annab tagasi sulle selle, mille pisarad sult võtsid. · Naer läbi pisarate on õpitud oskus · Vahel naeratad ka siis, kui süda tahab nutta. · Sometimes I wish I was a little kid again.. Skinned knees are easier to fix than broken hearts!

Eesti keel
thumbnail
117
doc

Aforismid

15. Kõige raskem on ikka eesseisev ülesanne. 16. Inimese energia vallandub ikka eesmärki nähes. 17. Löök iseloomustab lööjat. 18. Aus varjab oma mõtteid vaikimisega, kaval teiste mõtetega. 19. Mõne inimese vägevust saab mõõta vaid ta sõnades. 20. Pilk võib osutuda hinge reeturiks. 21. Kavalus on võtmeks nõnda kaua su peos, kuni seda ei märka su kaaslased 22. Isegi iseloomujooned õpivad üksteist varjama. 23. Kergemeelsed võivad kaardimoorilt raha eest osta lootust. 24. Isegi vääralt toimides võime lausuda tarku sõnu. 25. Ka tegemata tegu võib teha muret. 26. Väikesed kordaminekud annavad julguse suurteks ettevõtmisteks. 27. Kahjurõõm on kadeda hinge toit. 28. Vaikijast võib arvata kõike. 29. Naeratava näo taga võib varitseda kiskja hing. 30. Enesekriitika on kriitika kõrgemaks vormiks. 31. Kes tööd kardab, see pelgab ka end laisaks inimeseks nimetada. 32

Kirjandus
thumbnail
14
odt

Aforismid

Selleks, et ennast korralikult välja magada, peab sisse magama. Jalgrattapolitseinik teise sõnaga väntvõmm. Sometimes when I say:''oh, I'm fine''. I want someone to look me in the eyes & say:''tell the truth''. 831 means "I love you!" 8 letters, 3 words, 1 meaning. My teddybear is just like you, but the only different is...that he always miss me. Õnne ei saa osta raha eest. Seepärast meil ongi pangakaardid. Tüdruk , kes on korra haiget saanud, pole enam kunagi endine ! Inimese pisaraid ei peata miski, kui hinges on tõeline valu. Kurbuse kõige kõrgemal astmel pisarad puuduvad. Parim kättemaks vihale, on naer! Ma pole pika vihaga maksan kätte ja unustan! Ma andestan, kuid ei unusta.

7. klassi ajalugu




Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun