Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Kas banaanide küpsusaste mõjutab vähki tekitavate rakkude vastu võitlemist inimorganismis? (0)

1 Hindamata
Punktid

Lõik failist


Teaduslik uurimismeetod:
Kas banaanide küpsusaste mõjutab vähki tekitavate rakkude vastu võitlemist inimorganismis?
Probleemi püstitus:
Tihti märkame, et toas ainut mõnda aega seinud banaanile kipuvad tulema algul helepruunikad täpid, aja möödudes aga juba suuremad ja tumdadamad laigud. Banaan muutub järjest pehmemaks ning enamasti meelitab magus lõhn kohale ka äädikakärbseid, kes banaane noolima hakkavad. Kui selline, pruunistunud banaan lahti koorida , tuleb nähtavale tumenenud ning veidi kleepjaks ja limaseks muutunud ollus, mille paljud inimesed ära põlgavad ja hoopis komposti loobivad.
Teadlased aga ütlevad, et just pruunide täppidega banaanid on kõige maitsvamad ja kasulikumad. Küpsetes banaanides on rohkem vitamiine, mineraalaineid, need aitavad seedimist ning sisaldavad vähirakkudega võitlevaid aineid.
Kas see vastab tõele ja üleküpsenud banaanid on tõesti efektiivsemad
Vasakule Paremale
Kas banaanide küpsusaste mõjutab vähki tekitavate rakkude vastu võitlemist inimorganismis #1 Kas banaanide küpsusaste mõjutab vähki tekitavate rakkude vastu võitlemist inimorganismis #2 Kas banaanide küpsusaste mõjutab vähki tekitavate rakkude vastu võitlemist inimorganismis #3 Kas banaanide küpsusaste mõjutab vähki tekitavate rakkude vastu võitlemist inimorganismis #4
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 4 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2016-10-11 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 4 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor EliseRuuder Õppematerjali autor
10. kl bioloogia töö, mis illustreerib, kuidas vormistada töö teadusliku uurimismeetodi etappe kasutades. Tegemist on näidsega, mille koostamine oli puhtalt teoreetilistel alustel.

Meedia

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun