Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Bioloogia uurimus (0)

1 Hindamata
Punktid

Esitatud küsimused

  • Kumb rikneb enne kas sai või leib?

Lõik failist

Bioloogia uurimus
Uurimisküsimus: Kumb rikneb enne, kas sai või leib?
Uurimisobjektid : Leiburi klassikaline Kirde sai (üks viil)
koostisosad: nisujahu , vesi, suhkur, rapsiõli, pärm, sool
ja Fazeri must taskuleib seemnetega (pool viilu ) (Mõlemad olid ostetud 09.09.16)
koostisosad: rukkijahu, joogivesi , päevalilleseemned, nisujahu, suhkur, rukkilinnasejahu, odralinnaseekstrakt, nisuvalk, linaseemned, seesamiseemned, pärm, keedusool, stabilisaator E466, emulgaator E482, säilitusaine sorbiinhape
Hüpotees : Sai rikneb enne kui leib
Katse kestus: 4 päeva (laup-teisip)
Katse käik: Valisime sama suured saia- ja leivaviilu, mis olid ostetud samal ajal ja katse jaoks õhukindlasse minigrippi paigutatud üheaegselt. Hoidsime neid toatemperatuuril. Jälgisime katse käiku 1x päevas.
Taustinfo:
Toodete säilivust mõjutab koostis, kasutatud tehnoloogia , hügieen tootmisel ja säilitamisel ning muud
Bioloogia uurimus #1 Bioloogia uurimus #2
Punktid 10 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 10 punkti.
Leheküljed ~ 2 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2016-09-25 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 11 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor MirjamToom Õppematerjali autor
Uurimisküsimus: Kumb rikneb enne, kas sai või leib?
Uurimisobjektid: Leiburi klassikaline Kirde sai (üks viil)
koostisosad: nisujahu, vesi, suhkur, rapsiõli, pärm, sool
ja Fazeri must taskuleib seemnetega (pool viilu) (Mõlemad olid ostetud 09.09.16)
koostisosad: rukkijahu, joogivesi, päevalilleseemned, nisujahu, suhkur, rukkilinnasejahu, odralinnaseekstrakt, nisuvalk, linaseemned, seesamiseemned, pärm, keedusool, stabilisaator E466, emulgaator E482, säilitusaine sorbiinhape
Hüpotees: Sai rikneb enne kui leib
Katse kestus: 4 päeva (laup-teisip)

Kasutatud allikad

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
652
pdf

Asjaajamise alused

Programm „Kutsehariduse sisuline arendamine 2008-2013“ SIRJE REKKOR ANNE KERSNA ANNE ROOSIPÕLD MAIRE MERITS TOITLUSTUSE ALUSED KOHANDANUD: ANA KONTOR 2013 1 SISUKORD 1. Toitlustusettevõtete ja teenuste liigid 4  Toitlustusettevõtete tüübid ja äriideed 4  Kiirtoiduettevõtted 6  Kohvikud 8  Sööklad ja teised suurköögid 10  Restoranid 13  Baarid 19  Catering-ettevõtted 21 2. Toitumise alused

Analüüsimeetodid äriuuringutes



Meedia

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun