Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

ROLL BUFFE (0)

1 Hindamata
Punktid

Lõik failist

ROLL BUFFET
Pakkumine on koostatud 10-15´le inimesele.
MAKI
Aki roll - Lõhe, lehtsalat , seesamiseemned, vürtsikas majoneesi kaste 10tk
Hana roll - Lendkalamari, lumekrabi , kurk , avakaado 10tk
Samurai roll - Lõhe, kurk , avakaado, angerjakaste 10tk
Wakame roll - Wakame goma seesamivetikas, surimi, kurk, punane karri 10tk
Sakura roll - Lõhe, kreemjuust, kurk, seesamiseemned 10tk
Origami roll - Tuunikala, kurk, lehtsalat, tšilli- ingveri kaste 10tk
Geisha roll - Kurk, avakaado, paprika , takuan, lehtsalat 10 tk
Tatami roll - Aburaage, kurk, lehtsalat, jääsalat, seesami -seemned 10tk
Heian roll -
ROLL BUFFE #1
Punktid 100 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 100 punkti.
Leheküljed ~ 1 leht Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2014-04-01 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 5 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor juri.pytsepp Õppematerjali autor
Sushi Roll buffet
Pakkumine on koostatud 10-15´le inimesele.

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
652
pdf

Asjaajamise alused

Programm „Kutsehariduse sisuline arendamine 2008-2013“ SIRJE REKKOR ANNE KERSNA ANNE ROOSIPÕLD MAIRE MERITS TOITLUSTUSE ALUSED KOHANDANUD: ANA KONTOR 2013 1 SISUKORD 1. Toitlustusettevõtete ja teenuste liigid 4  Toitlustusettevõtete tüübid ja äriideed 4  Kiirtoiduettevõtted 6  Kohvikud 8  Sööklad ja teised suurköögid 10  Restoranid 13  Baarid 19  Catering-ettevõtted 21 2. Toitumise alused

Analüüsimeetodid äriuuringutes
thumbnail
62
doc

Toiduained

KAUBAÕPE. TOIDUKAUBAD 1.ÜLDOSA 1.1. Toidukaupade omadused Toidukaubad on toit, mida ostetakse ja müüakse hulgi- või jaekaubanduses, toitlustusettevõtetes või eksporditakse või imporditakse. Toit ­ toiduained ja toiduainete segud ­ on mõeldud inimesele söögiks või joogiks töötlemata või töödeldud kujul. Toidukaupade kaubaõppe aineks on toidukaupade tarbimisomadused ning liigitamine ja sortiment. Toidukaupade tarbimisomadused jagunevad sensoorseteks, füüsilisteks, toitelisteks, funktsionaalseteks ja hügieenilisteks. Sensoorsed ehk organoleptilised omadused on määratletavad meeleorganite abil. Nendeks on maitse, lõhn, kuju, värvus, konsistents (kompimise teel määratletav omadus) jt.. Füüsilised omadused on elastsus, poorsus, lahustuvus, sulamis- ja tahkumistemperatuur jt.. Toitelised omadused tulenevad keemilisest koostisest, mis määravad ära toidu toiteväärtuse. Funktsionaalsed omadused on pakend, säilitamise- ja transpordi

Toitumisõpetus
thumbnail
193
docx

Turismiettevõtluse lõpueksami märksõnade konspekt

Kõikide klientidel on järgmised vajadused ja ootused: Vajadus olla teretulnud Vajadus saada teenust/kaupa õigeaegselt Vajadus tunda end mugavalt Vajadus kindlustunde järele Vajadus olla mõistetav ja arusaadav Vajadus saada abi ja toetust Vajadus tunda end tähtsana Vajadus olla tunnustatud Vajadus olla äratuntud ja meeldejäetud Vajadus lugupidamise ja tähelepanu järele 11. Klienditeenindaja roll Klienditeenindaja on segu psühholoogist ja näitlejast. Ta on kliendi koostööpartner. Tänapäeval öeldakse ka, et klienditeenindaja on ,,kliendiarendaja". 12. Klienditeenindaja pädevused ja isikuomadused Klienditeenindaja on: pädev ja enesekindel positiivse suhtumisega aus koostööaldis loov empaatiavõimeline 5 sõbralik, viisakas kannatlik veenev hea mäluga kena välimusega puhas ja korralik kohusetundlik 13

Turismiettevõtlus



Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun