Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Lipiidid (0)

1 Hindamata
Punktid

Esitatud küsimused

  • Mis vahe on lipiidil ja rasval?
  • Kumb köögis on kasutusel?
  • Millest rasvad koosnevad?
  • Mis ainest koosnevad lõhnad?
  • Mida tähendab rasva seebistumine supis?
  • Mis on rasvade rääsumises halba?
  • Kuidas jaotatakse rasvhappeid?
  • Miks ei tohi ühte ja sama rasva mitu korda praadimiseks kasutada?
  • Mis juhtub rasvadega toiduaine kuumtöötlemisel?
  • Millist rasvainet võib kasutada praadimiseks?
  • Milline on optimaalne friteerimise temperatuur?

Lõik failist

Sissejuhatav küsimus: mis vahe on lipiidil ja rasval? Kumb köögis on kasutusel?Lipiid- rasv . Lipiidid jagunevad rasvadeks ja vahadeks. Seega köögis on rasv kui ka vaha.
1. Millest rasvad koosnevad?Rasvad koosnevad alkohol + hape . Glütserool+ 3 rasvahapet- rasv+vesi- ester +vesi
2. Mis ainest koosnevad lõhnad? (Aprikoosi lõhn jne)Lõhnad koosnevad estritest. Millest saab aprikoosirasva. Etüülbutanaat- aprikoosilõhn C2H5OH +C3H7COH
Lipiidid #1
Punktid 10 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 10 punkti.
Leheküljed ~ 1 leht Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2013-10-26 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 10 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor kamk Õppematerjali autor

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun