Ega pea pole prügikast! Tõsta enda õppeedukust ja õpi targalt. Telli VIP ja lae alla päris inimeste tehtu õppematerjaleLOE EDASI
0
Segamine e. liigitamine e. Stir valmistatakse seguklaasis, serveeritakse mõnes teises (nt kokteiliklaas, souriklaas) Segada võib, kui retsept ei sisalda puuviljamahlasid ega piima/muna. ● Segamisklaas täidetakse puhta jääga, segatakse paar korda lusikaga läbi, et klaas jahtuks ● Baarisõela abil kurnatakse tekkinud vesi ● Retsepti komponendid segatakse klaasi (odavam enne) ● Lühidalt ja energiliselt segatakse baarilusikaga ● Jook valatakse õigesse serveerklaasi sõela abil
Segamine - homogeniseerimine ehk laagerdamine (hoidmine atmosfääri tingimustes)), toortoote kuivatamine vaba vee lahkumiseni, toortoote põletamine paakumistemperatuurini, toodete jahutamine, toodete sorteerimine ja säilitamine.
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk). Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).
Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu! Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.