Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse
Mõistete sõnaraamat
Ega pea pole prügikast! Tõsta enda õppeedukust ja õpi targalt. Telli VIP ja lae alla päris inimeste tehtu õppematerjale LOE EDASI Sulge
Segamine e. liigitamine e. Stir valmistatakse seguklaasis, serveeritakse mõnes teises (nt kokteiliklaas, souriklaas) Segada võib, kui retsept ei sisalda puuviljamahlasid ega piima/muna. ● Segamisklaas täidetakse puhta jääga, segatakse paar korda lusikaga läbi, et klaas jahtuks ● Baarisõela abil kurnatakse tekkinud vesi ● Retsepti komponendid segatakse klaasi (odavam enne) ● Lühidalt ja energiliselt segatakse baarilusikaga ● Jook valatakse õigesse serveerklaasi sõela abil
Segamine - homogeniseerimine ehk laagerdamine (hoidmine atmosfääri tingimustes)), toortoote kuivatamine vaba vee lahkumiseni, toortoote põletamine paakumistemperatuurini, toodete jahutamine, toodete sorteerimine ja säilitamine.
Segamine –  segamisel segunevad reageerivad ained kiiremini ja ühtalsemalt,  osakestevahelised põrked sagenevad ning reaktsioon kiireneb.
Segamine – baasalkoholile lisatakse magustajad, täiendavad maitse- ja värviandjad
Segamine – kokkupõrgete tõenäosus suureneb
Vote UP
-1
Vote DOWN
Segamine - Küpsemisele järgneb kindlate retseptide järgi segamine, mille tulemusena paraneb ning ühtlustub joogi maitse.
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk).
Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).

Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu!
Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.

Suvaline mõiste



Kirjelduse muutmiseks pead sisse logima
või
Kasutajanimi/Email
Parool

Unustasid parooli?

või

Tee tasuta konto

UUTELE LIITUJATELE KONTO AKTIVEERIMISEL +10 PUNKTI !


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun