Ega pea pole prügikast! Tõsta enda õppeedukust ja õpi targalt. Telli VIP ja lae alla päris inimeste tehtu õppematerjaleLOE EDASI
0
Optimaalne temperatuur on 35°C. Õigesti kuivatatud taimed säilitavad aroomi veel kolmandalgi aastal ning lõhn muutub sealjuures märksa tugevamaks. Keskmine saak, olenevalt sordist ja ilmastikust, on 0,8-2,5 kg toorürti ruutmeetrilt. Basiiliku külmutamisel võib lehed koos vähese veega püreeks töödelda ning saadud segu jääkuubikurestis külmutada.
Optimaalne temperatuur on säilitamiseks 110 C, kuid temperatuurid vahemikus 5- 180C ei kahjusta veini nii kaua kuni kõikumine on lühiajaline: korrapäratu temperatuur on kõige kahjulikum.
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk). Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).
Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu! Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.