Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Mehhiko: toidulugu (0)

1 Hindamata
Punktid

Lõik failist


Mehhiko köök
Johanna  Rodima ja Jelizaveta Gavrilõtśeva
8c klass
Mehhikost

Ametlik nimi Mehhiko Ühendriigid

Pealinn México

Naabriteks USA,  Guatemala  ja 
Belizega

Mehhiko kultuuri on sügavalt 
mõjutanud  indiaanid  ja 
hispaanlased, hiljem ka prantslased 
ja  ameeriklased

Toidu valmistamisel reegleid ei ole, 
söök võib olla väga lihtne või raske
Toiduained

Tšillipiprad

Mais

Tortiljad
Vasakule Paremale
Mehhiko-toidulugu #1 Mehhiko-toidulugu #2 Mehhiko-toidulugu #3 Mehhiko-toidulugu #4 Mehhiko-toidulugu #5 Mehhiko-toidulugu #6 Mehhiko-toidulugu #7 Mehhiko-toidulugu #8 Mehhiko-toidulugu #9 Mehhiko-toidulugu #10 Mehhiko-toidulugu #11 Mehhiko-toidulugu #12
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 12 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2016-04-29 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 5 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor johannah213141 Õppematerjali autor
Esitlus mehhiko toidukultuurist

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
7
docx

Mehhiko köök

Sissejuhatus Kursusetööga saame kogemusi iseseisva toitlustusalased uurimisprojektis. Antud töös kasutame õpitud teadmisi toitlustuse valdkonna õppeainetes nagu näiteks toiduvalmistamine ja menüü planeerimine ning hinnakujund, toitlustusettevõtte korraldus ja serveerimisõpetus. Kursusetöö teemaks valisime Mehhiko köögi, mis keskendub kommetele, tavadele ja toidukultuurile. Kursusetöö peamiseks ülesandeks oli planeerida üritus valitud sihtrühmale. Selle üritusega tutvustame oma külalistele Mehhiko kombeid ja toidukultuuri, mida läheb vaja neil teada edaspidises elus. Üritus sisaldab kolme käigulist õhtusööki , mille juurde kuuluvad joogid ja aktiivne vabaaja veetmine. Määratlesime ära serveerimis viisi ning koostasime kolme roa kohta tehnoloogilised kaardid.

Köögi õpetus



Meedia

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun