Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi
Õppematerjalid
Ülikool
Kutsekool
Gümnaasium
Põhikool
Jagajate TOP
Otsi kasutajat
Eraõpetajad
K & V
Mäng
Sõnastikud
Mõisted
Võõrkeelsed
Inglise
Soome
Saksa
Vene
Hispaania
Prantsuse
Rootsi
Itaalia
Ladina
Taani
Esperanto
Teeni punkte
Ukraina kaitse vajab abi. Tee annetus täna!
Tee annetus
Add link
Lae alla
kukeseenesupp.docx
Kukeseenesupp
(0)
Toit
-
Retseptid
0
1
Hindamata
0
10 punkti
Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 10 punkti.
~ 2 lehte
Lehekülgede arv dokumendis
2013-08-31
Kuupäev, millal dokument üles laeti
8 laadimist
Kokku alla laetud
0 arvamust
Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
nelehhh
Õppematerjali autor
Lae alla
.docx
Märksõnad
Röstitud küüslauk
,
kukeseened
,
püree
Kommentaarid
(0)
Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja
kommenteeri
Kõik kommentaarid
Sarnased materjalid
1
rtf
Kukeseen(ed)
ladina k: [Cantaharelleus cibarius.] Meie seenemetsade kaunitar kukeseen ei hiilga mitte ainult kauni välimusega, vaid on oskuslikul valmistamisel ka vähemalt sama maitsev kui ampinjon, kirka värvi pooles...
3
docx
Koorene kartuli-sibulapada
, , 1 1 4 Farmi (10%) 200 Farmi köögi toorjuust , . . . . , . . 45 200 °C. . Koorene kartulisibulapada Kui...
8
doc
Referaat Sibulköögiviljad
Pärnumaa Kutsehariduskeskus K-10C Kert Allikvee Sibulköögiviljad Referaat Juhendaja: Elle Möller Pärnu 2010 Sisukord: 1)Sibul 2)Murulauk 3)Küüslauk 4)Porrulauk ...
4
docx
Viiekäiguline pidulik õhtusöök. Table-d'hôte menüü.
Viiekäiguline pidulik õhtusöök. Table-d'hote menüü. Aastaaeg: Talv/Kevad Rahvus: Koreaalased, 30in. Õhtusöögi hind ühele inimesele: 40eur. Ürituse pikkus: 18:30 23:00 Koread ümbritseb vesi ning s...
4
doc
Viie päeva kohta innovaatiline suurköögimenüü
esmaspäev teisipäev kolmapäev neljapäev ...
20
docx
Eesti Vabariigi sünnipäeva õhtusöök neljale
Tartu kutsehariduskeskus Majandus- ja toitlustus osakond Eesti Vabariigi sünnipäeva õhtusöök neljale Iseseisev töö Tart...
12
doc
Itaalia köök
TALLINNA TEENINDUSKOOL Kairi Ütsik T11HT ITAALIA KÖÖK Referaat Juhendaja: Riina Laht Tallinn 2009 ...
308
xlsx
Kokk tase 4 kalkulatsioonid-1
TOIDU NIMETUS portsjoni kaal g valmistatavaid portsjoneid 2 kokku Retsepti kaal Valmistamise kaal Toiduained Ühik 1 brutoKao % 1 neto 2 brut...
Rohkem sarnaseid
Registreeri ja saadame uutele kasutajatele
faili e-mailile
TASUTA
Nõustun
reeglitega
Sisene Facebook'ga
Sisene Google'ga
Sisene LinkedIn'ga
Konto olemas? Logi sisse
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe
üldtingimustega
Nõustun
Kõik kommentaarid