Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Armastuse võlu ja valu (1)

5 VÄGA HEA
Punktid
Armastus - Vaja oma tüdrukule muljet avaldada ? Tahad võita tema armastust? Või soovid näidata kui palju sa teda armastad? Siit sa abi ei leia, kirjuta talle ise luuletus - kuid inspiratsiooni saad siit küll :)
Armastuse võlu ja valu #1
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 1 leht Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2012-02-22 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 23 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 1 arvamus Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor systemofmannu Õppematerjali autor
Hea kirjand armastuse võludest ja valudest. Hinnatud hindega 5

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
60
docx

Mõtteterad

HIRM: Hirm on meie kõige suurem vaenlane! Minu suurim hirm on see, et võin su kaotada. Hirmust püksipissimine pole veel midagi, hullem veel oleks, kui ei pissiks. Vabandust, aga ma olen nii hirmunud, et pillasin su südame maha. Hirm on see, kui sa ei suuda teha midagi mida sa tahad. Elama hakkame me alles siis kui ületame oma hirmud. Sa kardad? Tere tulemast minu maailma. Hirm pimeduse ees ei muuda seda, et ma õhtuti väljas käin. Hirm valu ees ei muuda seda, et ma seda kunagi tundma ei peaks. Ma kardan jälle haiget saada, sa oled lubanud et ma ei saa, kuid ma pean seda tihti kuulma ja tundma. IGATSUS: Kõige hullem viis kedagi igatseda on olla tema kõrval ja teada, et sa ei saa teda kunagi. Selle asemel, et igatseda vanu aegu, tuleks võtta kõik praegusdest aegadest, sest ka need muutuvad ajapikku vanadeks aegadeks ja siis on meil mida mäletada.

Kirjandus
thumbnail
14
docx

Armastus

Kasutatud allikad: Wikipeedia.org Väike Entsüklopeedia Suhtesahver.ee '' Armastuse kunst'' ­ Erich Fromm Sisukord: Sissejuhatus...............................................lk. 1 Mõistete seletusi.........................................lk. 2 Armastus..................................................... lk. 3 Inimeste vaheline armastus.......................lk. 4 Romantiline armastus...............................lk. 5 Armastuse stiilid.........................................lk. 6 Armastuse kolm faasi...............................lk. 7

Eesti keel
thumbnail
5
doc

Marie Under

väga oluline turvatunne ja tasakaalukus,mida suudavad pakkuda ainult pereliikmed.Luuletus toob minus esile nostalgilisi meeleolusid ja mõtteid oma varasemast lapsepõlvest.Kui oleme noored,elaksime justkui läbi oma vanemate.Nemad proovivad meile õpetada tähtsamaid elutarkusi ja iseseisvust.Luuletuse edasistes lausetes räägitakse inimeste suuremaks sirgumisest ja sellest,et mida aasta edasi,seda enam peab noor ise otsuseid langetama,jõudma oma elus selgusele ning kogema valu.Ema peab jätma lapse laia maailma avastama,et viimane saaks oma elust sellised õppetunnid,mida anda edasi ka oma järglastele.Arvan,et antud luuletus on kindlasti väga sügavamõtteline ja ilus ning ka luuletuse pealkiri on vastav.Me oleme kõik elus otsijad ning küsimus on selles,kas me suudame leida selle päris oma ampluaa,mis meid hiljem edasi viiks ja aitaks mõista kõiki maailmas toimuvaid seaduspärasusi.Minu jaoks on ainsaks jõuks lisaks

Kirjandus
thumbnail
17
odt

Tsitaadid

TSITAADID Armastus: * Armastus ühendab endas kõik inimese head omadused. (H. de Balzac) *Esimese armastuse ohe on viimaseks mõistuse ohkeks. (P. Charron) *Armastada tähendab kannatada; mitte armastada tähendab surra. (H. Taine) *Austusel on piirid, kuid armastusel mitte mingisuguseid. (M. Lermontov) *Pilgud on esimesed armastuskirjad. (N. de Lenclos) *Mis pole salapärane ega mõistmatu, see pole armastus. (M. de Scudéry) *Armastada tähendab lakata elamast eneses, selleks et elada teises olevuses. (Aristoteles) *Armastus sünnib pilgus, kasvab suudluses ja lõpeb pisarais. (A. Lamartine)

Kirjandus
thumbnail
31
doc

aforismid

kuule mu häält sulle vastamas, kui valid mu numbri ... Kui vaatad mu pilti ja see on tuhmunud ja silmad, mis seal vastu vaatavad, on kauged ja võõrad. Kui hüüad mu nime ja sellele ei reageeri keegi... Kui püüad meenutada möödunud tutvust, inimest kellele sa olid Nii tähtis, nii vajalik, niii kallis. Kui tunned hinges igatsust ja tühjust ise nüüd, siis tea, et mind siin enam pole. Olen läinud siit kaugele ära, kuhugi, kus pole enam seda valu, pole igatsust, sest sina ei tule sinna niipea järele, kuhugi, kus on palju minusuguseid, kes taga nutavad sinusuguseid... Olen läinud, olen läinud lihtsalt ära! · Ära enam kunagi ütle mulle seda, mida sa tegelikult päriselt ei mõtle! · You will never know how much I miss you. You wont see it in my face. You will never know that I could never find another to take your place. Because I will be smiling when I see you. No, my tears will never show.

Eesti keel
thumbnail
11
docx

Esimene armastus

armastust lapse vastu, armastust kodumaa või raha vastu jne. Kui räägitakse armastusest, peetakse kõige sagedamini silmas armastust kahe inimese vahel, eeskätt mehe ja naise vahelist erootilis-romantilist armastust. 1. MIS ON ARMASTUS? Me kõik vajame armastust sünnist saati. Väikeste laste jaoks on armastus midagi täiesti endastmõistetavat. Seda tunnevad nad oma vanemate, õdede-vendade, isegi loomade vastu. 3 Sellise armastuse keskel tunnevad nad end kaitstuna. Nende jaoks on see elus loomulik ja nad ei pea sellele mõtlema. See tagab lapsele terve ja vaba arengu. Täiskasvanutega on, aga teine teema. Kui saadakse täiskasvanuks, siis omandab armastus hoopis teised mõõtmed ja saab uue tähenduse ­ see toimub hiljemalt ajal, mil huvi hakkab pakkuma teine sugupool. Rohkem hakkad märkama enda ümber armastusteemasid: ajakirjad, romaanid, laulud. Selline armastus erineb vanemate armastusest

Isiksusepsühholoogia
thumbnail
84
odt

Mõtteterad.

Ning Sealt Alla Hüpata . Mõnikord Tahaks Olla Lind , Et Lennata Ära Kaugele Kugustesse . Mõnikord Tahaks Oma Majast Mööda Kõndida , Et Mitte Teistele Jalgu Jääda . Mõnikord On Tunne , Et Keegi Ei Vaja Mind . # Tahad mu südant ? võta , sest mina andsin endast parima et olla täiuslik . # paljud käivad mu südamest läbi , aga on üks . kes sinna oma jäljed jätab . # Mõtlesin , et telliks takso ja laseksin viia kaugele ära oma südame , kus ei tunneks enam seda valu . # deem, ma tahaks sulle karjuda " kao ära, ma vihkan sind!" aga ometi ma naeratan ja kingin sulle musi, ma tean, et sa oled mind petnud ja olen valmis minema kaugele, et teada saada kui kaugele lähed sina. # Lase end õhku , õhus on armastust . # What's Minnie without Mickey , what's Tigger without Pooh , what's Spongebob without Patrick , what's me without you ? # Tüdrukud ei kaota kunagi , kaotajateks on poisid, kes jäevad ilma imelistest tüdrukutest.

Kirjandus
thumbnail
16
doc

Mõtteterad/aforismid

Kõik näevad seda, aga ainult sina tunned selle soojust. Tõeline sõber ei naera kui sa püksi pissid, vaid pissib koos sinuga. Kas sulle on vahel tundunud, et sa ei pääsegi talle enam lähemale, et sa saadki teda ainult kaugelt vaadata? Öeldakse, et keegi pole täiuslik, kuid miks siis täiuslikkust kogu aeg taga aetakse? Mulle on küll lihtne haiget teha, aga vähemalt pole ma nii tundetu, et ei saagi haiget. See, et sa pisaraid ei näe ei tähenda, et neid pole. Tõelist valu, seda mis on südames, ei anna lihtsalt pisaratega välja nutta. Enne, kui mind süüdistama hakkad, mõtle - kas sa kordagi näitasid minu vastu mida sa tunned? " Kunagi saan ka mina õnnelikuks, " ütles tüdruk ja astus kihutava auto ette. Head mõtted on pool tervist. Eeskuju pole peamine viis teisi mõjutada, see on ainus viis. Tõeline teadmine on see, kui me teame, et me teame seda, mida me teame ja me ei tea seda, mida me ei tea.

Kirjandus




Kommentaarid (1)

cherry2 profiilipilt
cherry2: Abiks ikka :)
12:45 07-10-2012



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun