Menüü
Eelroad
Kala
punases marinaadis (marineeritud hõbeheik tomatipastaga)
Seeneamps
sinihallitusjuustu ja peekoniga
Tiigerkrevetid
kuumas õlis tšilli ja küüslauguga
Viinamäeteod
küüslauguvõis
Grillitud
hanemaks murakakeedise ja karusmarja - confitiga
Salatid
Suitsupardisalat grill -paprika ja sibulamoosiga
Kuum
köögiviljasalat seemnete ja ingverikastmega
Supid
Kreemjas seenesupp lehttainakaanega
Koorene kreveti -lõhesupp
Aedviljasupp(
Rasvad 58 Magusained 61 4. Joogid 63 Mittealkohoolsed joogid 63 Alkohoolsed joogid 65 5. Menüüde koostamise alused 74 Menüü mõiste ja terminid menüüdes 74 Menüüde koostamise põhimõtted 80 Menüüde tüübid 82 Toidukorrad, toidukordade menüüde koostamine 85 Toidukaart, selle koostamise põhimõtted ja tööbid 92 Toidukaartide ja menüüde koostamine erinevatele klientidele 93 6
Kõik kommentaarid