Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Itaalia köök (0)

1 Hindamata
Punktid

Lõik failist

Itaalia köök
Kerli Purask
Üldandmed Itaalia kohta:

Pealinn: Rooma
Pindala: 301 230 km2
Riigikeel: Itaalia
Rahvaarv: 60 626 600 (2011)
Rahvastiku tihedus: 199,8 in. km2
Riigikord: Parlamentaarne vabariik
President: Giorgio Napolitano
Peaminister: Silvio Berlusconi
Iseseisvus: 17.03.1861
Rahaühik: Euro (EUR)
Itaalia asukoht kaardil.
Pildi lisamiseks klõpsake
Pildi lisamiseks ikooni
klõpsake ikooni
Itaalia lipp.
Pildi lisamiseks klõpsake
Pildi lisamiseks ikooni
klõpsake ikooni
President Giorgio Napolitano.
Pildi lisamiseks klõpsake
Pildi lisamiseks ikooni

Vasakule Paremale
Itaalia köök #1 Itaalia köök #2 Itaalia köök #3 Itaalia köök #4 Itaalia köök #5 Itaalia köök #6 Itaalia köök #7 Itaalia köök #8 Itaalia köök #9 Itaalia köök #10 Itaalia köök #11 Itaalia köök #12 Itaalia köök #13 Itaalia köök #14 Itaalia köök #15 Itaalia köök #16 Itaalia köök #17 Itaalia köök #18 Itaalia köök #19
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 19 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2011-09-29 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 30 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor Kerli Purask Õppematerjali autor

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
11
pptx

Itaalia köök

Itaalia köök Stiina Siraki HT12-KE Ülevaade riigist Riik - Itaalia Pealinn ­ Rooma Asukoht ­ Euroopa Pindala - 301 338 km2 (koos Sardiinia ja Sitsiiliaga) Rahvaarv - 60,6 miljonit (2010) Haldusjaotus - 20 maakonda, mis omakorda jagunevad 110 provintsiks ja 8101 vallaks Religioonid - 87,8% Itaalia elanikest peab end roomakatoliiklasteks. Põhja- Aafrikast lähtuv immigratsioon on kasvatanud Itaalia moslemite kogukonna 2,1%-ni elanikkonnast. Veel on protestandid, õigeusklikud või judaistid Tuntumad rahvustoidud Lõuna- Itaalia tähtsamad toiduained on tomat ja pitsa. Domineerivad vein ja oliivõli. Põhja- Itaalias on populaarsed liha, soustid, risoto, polenta ja lasanje. Joogid Toidu kõrvale juuakse valdavalt veini. Peale selle tarvitatakse likööre, viskit, õlu ja mineraal vett. Väga armastatakse juua kohvi, tuntumad kohvijoogid on espresso ja cappuccino.

Kultuurilugu
thumbnail
10
odt

Itaalia rahvusköök

TALLINNA TEENINDUSKOOL Helen Vaku KM12-PE Referaat Itaalia Rahvusköök juhendaja: AnnelyKallo Tallinn 2012 Helen Vaku Itaalia Rahvusköök SISUKORD Sissejuhatus................................................................................................................3 Rahvusköök............................................................................................................4-5 Itaalia õhtusöök.........................................................................................................6 Retseptid.....................................................................................

Kokandus
thumbnail
2
doc

Roogade tabel

Roa nimetus Millisesse kööki Roa lahtiseletus(Mis roog on ja millisest kuulub? toorainest valmistatakse) Lorane`I pirukas Prantsuse köök Peekoni,juustu,munade ja koorega täidetud lahtine pirukas. Foie gras Prantsuse köök Valmistatakse paksuks nuumatud hane või pardi maksast. Pääsupesasupp Hiina köök Pääsupesade materjaliks kasutavad pääsukesed oma süljega kokkukleebitud meriadru. Kevadrullid Hiina köök Õhukesed pannkoogid. Tortelliinid Itaalia köök Pastatooted,mida täidetakse liha,juustu, kohupiima ja spinatiga. Minestrone Itaalia köök Köögivilja supp.

Rahvusköögid
thumbnail
3
doc

Rahvusköögid tabel toitudega

Rahvustoidud maailmast. Kasutage õppematerjali ja erialakirjandust ning valige igale roale köök kuhu see kuulub. Selgitage järgmisi enamlevinud roogi kliendile. Roa nimetus Millisesse kööki kuulub? Roa lahtiseletus (mis roog on ja millisest toorainest valmistatakse?) Lorrane`i pirukas Prantsuse Peekoni,juustu,munade ja koorega täidetud lahtine pirukas. Foie gras Prantsuse Valmistatakse paksuks nuumatud hane

Rahvusköök
thumbnail
652
pdf

Asjaajamise alused

 Saalitöö korraldamine, tööde järjekord ja ajastamine teenindussaalis 269  Töökorralduse põhimõtted köögis, tööde järjekord ja ajastamine 271 10. Eesti toidukultuur ja rahvusköök 277  Eesti toidukultuuri areng ja toidupärand 277  Tähtpäevatoidud 282  Kaasaegne Eesti köök 286  Uued trendid Eesti rahvusköögi arendamisel 293 11. Erinevate rahvaste toidukultuur 297  Usundid ja toitumiskultuur 297  Tuntumad rahvusköögid 302 3 1. TOITLUSTUSETTEVÕTETE JA -TEENUSTE LIIGID Eesmärk: õppida tundma

Analüüsimeetodid äriuuringutes
thumbnail
193
docx

Turismiettevõtluse lõpueksami märksõnade konspekt

Kõige kiiremini kasvavad piirkonnad on LõunaAasia, Lääne ja Kesk Aafrika, Ida Aafrika, KeskAmeerika ja KaguAasia. Kõige rohkem turiste suundub 2030. aastal KirdeAasiasse, KaguAasiasse, Lõuna ja Kesk Euroopasse, LähisItta ja Kesk ja IdaEuroopasse. 32. Peamised turismisihtkohad Turismipiirkonnad Euroopa, Põhja Ameerika, Kesk Ameerika, Lõuna Ameerika, Aafrika, Aasia, Lähis ja Kesk Ida, Austraalia ja Okeaania - populaarsed sihtkohad 2010 a. Prantsusmaa, USA, Hiina, Hispaania, Itaalia, UK, Türgi, Saksamaa, Malaisia, Mehhiko ü Prantsusmaa ü USA ü Hispaania ü Itaalia ü Hiina ü UK ü Mehhiko ü Venemaa 15 ü Kanada ü Saksamaa PõhjaEuroopa ÜRO liigituse järgi selle regiooni koosseisu kuuluvad Island, Norra koos kuuluvate temale Svalbardi ja Jan Mayeniga, Rootsi, Soome koos temale kuuluva Ahvenamaaga, Taani koos kuuluvate temale Fääri saartega, Eesti, Läti ja

Turismiettevõtlus



Meedia

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun