Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Armastus on imeline tunne (0)

1 Hindamata
Punktid

Lõik failist

"Seal, kus on suur armastus, sünnib alati imesid" (Willa Cather)
Armastus on imeline tunne, mis on antud meile kusagilt ülevalt. See on nagu haldja võlukeppi puudutus, mille pärast selja taha kasvavad tiivad, mis annavad sulle lennuvõimet.
Armastus, me nii palju sellest räägime, aga sõnad ei pruugi väljendada kõike, mis meie hinges toimub. Selline tunne nagu armastus võib väljendada ühe sõnaga ja see sõna on ime. Ime, mis on omapärane
Armastus on imeline tunne #1
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 1 leht Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2012-10-10 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 6 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor evelina ^^^ Õppematerjali autor
Minu isiklik kirjand 11. klassist

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
52
doc

Luuletusi lastele ja suurtele

MIKS JA MILLAL KERKIS MÜÜR 2000-09-20 RUTTU RUTTU SISSE, RUTTU VÄLJA RUTTU LASTEAEDA, RUTTU RUTTU KOOLI, RUTTU TÖÖLE RUTTU RIKKAKS, HÄSTI RUTTU RUTTU NAISEKS, RUTTU MEHEKS RUTTU ABIELLU, RUTTU RUTTU EMAKS, RUTTU ISAKS 11 12 RUTTU LAPSED, HÄSTI RUTTU RUTTU KÄED, RUTTU JALAD RUTTU SÜDA, RUTTU, RUTTU RUTTU KOJU, RUTTU POODI HÄSTI RUTTU SURIVOODI PIHTIMUS END TUNNE NÕMEDANA MEES, KES LÖMITAD SA ARMU EES JA EI HOIDA SUUDA KIRGE VAOS SIIS SELLE LABURÜNTI KAOD KAOD JA EKSLED, APPI HÜÜAD ARMASTUSE NIMEL PÜÜAD, SEINA VASTU PÕRKAD SEINAST ENNAST SISIMAS SA LEINAD. MILLEKS? KÜSIN SINULT, VENNAS MIKS SA ALANDAD NII ENNAST? KIRG, MIS SINU SÜDANT HALVAB LÕPUKS SURMAVALT SIND SALVAB. MÕISTAD, KUHU VIIB SU RETK? PRAEGU VEEL ON ÕIGE HETK HILJA SIIS, KUI PÕHJA VAOD JÄTA KIRG, MIS NIIGI KAOB. EI KEEGI TEINE OTSUST TEE SA OLEMA PEAD ISE SEE…

Laste- ja noortekirjandus
thumbnail
60
docx

Mõtteterad

Ainus põhjus, miks keegi sind vihkab, on see, et nad tahaksid olla nagu sina. Maailmas on vähemalt kaks inimest, kes sureksid sinu eest. Mõne jaoks olete kogu maailm. Keegi, kelle olemasolu sa isegi ei tea, armastab sind. Isegi kui sa teeksid tõesti suure vea, tuleneb sellest alati midagi head. Kui sul on tunne, et maailm on pööranud sulle selja, vaata edasi. Pea alati meeles tervitused, mis sa saad. Unusta vastulöök, märkused. Öeldakse, et HEADEL SÕPRADEL võib olla aegu, kui nad ei räägi omavahel. Siiski, sõprussuhe ei unune ealeski. Kohtudes on need sõbrad nagu oleks näinud viimati eile, hoolimata sellest, kui kaua pole näinud või kui kaugel nad teineteisest elavad. Kui oled nii õnnelik, et sul on vähemalt üks selline sõber, pane see oma seinale. Nad teavad keda mõtled.

Kirjandus
thumbnail
65
pdf

KALLIS, MA OLEN ÕNNELIK

ANN Miks sa siis midagi ette ei võta? FELIX Meil ei ole raha. ANN Nalja teed või? FELIX Raha on tõsine teema. ANN Kui sa sellega pikalt venitad, siis lendame ükspäev siin veel kõik koos õhku. FELIX See saab omamoodi võimas olema. Põmm ja pauk. ANN Seda sa siis plaanidki? FELIX Jah seda, kuidas sinuga koos igavikku lennata. ANN Felix, sa oled ära keeranud. FELIX Armastus teeb lolliks. 3 Ann tuleb kohvitassiga tagasi. ANN Miks sa üldse siin magasid? FELIX Sind ootasin. ANN Mind ei ole vaja oodata. Ma tulen siis kui tulen. FELIX Varem olid sa kodus. ANN Siis olid lapsed. FELIX Nüüd olen mina... ANN Felix, kell on kuus hommikul. Kas me ei võiks lihtsalt kohvi juua?

Meedia
thumbnail
56
pdf

Ristumine peateega ehk Muinasjutt kuldsest kalakesest

keegi oleks pilti teinud! OSVALD: Ei tea, ei tea. See huvitab mind OSVALD: Sa oled nüüd juuksed lühemaks väga. Kas sa kannad kaelas peenikest lõiganud. Kas see on fotodefekt või kuldketti, mille otsas ripub väike kalake? sünnimärk? Kas sul on see praegu kaelas? LAURA: Sünnimärk. (Paus. Laura katsub läbi riiete ripatsit.) OSVALD: Ma arvasin ka. LAURA: Ei, ma ei tunne teid. LAURA: Tõesti, uskumatu. OSVALD: Kas on? OSVALD: Mis on uskumatu? LAURA: Noh, ja kui ongi? Kust te teate? LAURA: Et mina olen ajakirjas ja üldse ei (Vaatab toas ringi.) Kas te olete äkki... teadnud. OSVALD: Mis asi? Kas selgeltnägija? Ma ei OSVALD: Uskumatuna võib tunduda see, et usu, et ma selgeltnägija olen, kuigi mul oleks sa oled nüüd siin.

Kirjandus
thumbnail
110
doc

Ristumine peateega

kokku, et siia sattus vale inimene. Kindlasti tuleb siia keegi, kellele on teie pakutavat õnne vaja, aga kordan veel, minule seda vaja ei ole. OSVALD: Ei tea, ei tea. See huvitab mind väga. Kas sa kannad kaelas peenikest kuldketti, mille otsas ripub väike kalake? Kas sul on see praegu kaelas? 8 9 Paus. Laura katsub läbi riiete. LAURA: Ei, ma ei tunne teid. OSVALD: Kas on? LAURA: Noh, ja kui ongi? Kust te teate? (Vaatab toas ringi.) Kas te olete äkki... OSVALD: Mis asi? Kas selgeltnägija? Ma ei usu, et ma selgeltnägija olen, kuigi mul oleks põhjust sellega oma pead vaevata. LAURA: Aga kuidas siis? Või huupi? OSVALD: Ei, huupi mitte, kuigi risk oli. LAURA: (pisut elavnedes) Kuidas te teate, see on tõesti huvitav. OSVALD: Esimene pool sellest loost on liiga lihtne, et sellest rääkida, teine pool aga liiga uskumatu. Uskmatutele.

Kultuur
thumbnail
84
odt

Mõtteterad.

Meie vaenlase arvamus meie kohta on tihti tõele lähemal kui meie endi omad . Igal asjal on lõpp ja algus. Parim kaitse on rünnak. Te ei saavuta elus oma kohta, kui seisate valvel, vaid kui ründate ja saate ka ise kõvasti kolki. Molekulide teke on nagu abiellumine - mõlemad loovutavad midagi ja lõppkokkuvõttes saavad siiski mõlemad midagi juurde. Ei ole õigeid ja valesid valikuid. On lihtsalt erinevad tagajärjed Pea meeles, et parim suhe on see, kui armastus kahe inimese vahel on suurem kui ühe vajadus teise järele. Armasta sügavalt ja kirglikult. Sa võid haiget saada, aga see on siiski üks viis, et elada täiuslikult. Headest asjadest tuleb mõelda sellepärast, et mitte mõelda halbadest asjadest. Kui te jumalaga räägite, olete te usklik, kui jumal teiega, siis olete hull. Pole mõtet ühe mehe pärast surra - võib juhtuda, et tahad mõne teise pärast veel elada. Me sureme ja meist ei jää mitte miskit järele.

Kirjandus
thumbnail
11
doc

Erinevad aforismid

Tuul, mis tahaks sinugi haarata kaasa ja hoida. Vahel olen kui pehme rannaliiv su jalgade all- veidike kuum ja veidike torkiv, aga meeldivalt mõnus, et teda igatseda kui ta su talla alt kaob. Rannaliiv, mis joonistab vagusi, ehitab torne ja pudeneb su käte vahelt kui peod avad. Vot selline olengi- unistav, mõtlik, veidi omapärane, vahel väga kurb, vahel piiritult õnnelik, vahel üksik, vahel liigagi sõbralik.. Mis siis saab kui ta sõnadeta lahkub? Nagu ilm talve tulekul meie armastus jahtub. Üks aasta oodata ehk teine veel järgi. Nagu pisarad sõnu paberilt kustutavad südamest ta jälgi. Algul helistasime ja kõik tundus nii siiras. Kuid nüüd mind tunne piinab nagu ma sind piiraks. Miski pole endine! Armastus müügiks nagu oleksin andnud end ma rendile. I'm just a girl whose hair is never right. Who has more then once fallen on her face. Who can't stop laughing at something that happened yesterday. Who cries because sometimes nothing is right

Kirjandus
thumbnail
10
docx

Mõtteteri sõprusest

.. ...neist üllaim on sõprus. Üksainus roos võib olla minu aed... ...ja üksainus sõber minu maailm. Parimatest sõpradest saab isevalitud perekond. Kui kõik teised on lahkunud, saabub sõber. Ma ei küsi miks või kuidas nagu teised seda teevad, kes ei suuda leppida ega olla enam eemal. Kes olen mina, et ütlen mida tohid või ei tohi? Ma ei hoia sind puuris nagu lindu, võid tunda ennast täitsa vabalt, et ma sul kõrva ääres undaks. Kui ma välja ei näita ei tähenda, et ma ei tunne muret. Ma ikka hoolin neist, kes hoolivad ka minust nagu kaunist naisterahvast lugu pean ka sinust. Oled kallis mulle. Isegi kui lähed oma teed soovin palju õnne sulle! Ära kunagi katkesta sõprust, sest jätkates sisse jääb sõlm ja sõlmega jätkatud sõprus, pea meeles on alati külm! Meenutust kõigist koos veedetud eilsetest, paneb mind ootama kõiki koos oldavaid homseid ja kannustab mind võtma viimast igast koos mööduvast tänasest.

Kirjandus




Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun