Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Taanlased, powerpoint (1)

1 HALB
Punktid

Lõik failist

Vasakule Paremale
Taanlased-powerpoint #1 Taanlased-powerpoint #2 Taanlased-powerpoint #3 Taanlased-powerpoint #4 Taanlased-powerpoint #5 Taanlased-powerpoint #6 Taanlased-powerpoint #7 Taanlased-powerpoint #8 Taanlased-powerpoint #9 Taanlased-powerpoint #10 Taanlased-powerpoint #11 Taanlased-powerpoint #12
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 12 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2012-04-04 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 26 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 1 arvamus Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor alllu13 Õppematerjali autor
Taanlaste tutvustus

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
18
pptx

Taanlased

abajad. Et meri on hästi lähedal, kuskilt pole rannikuni pikem maa kui 17 km ja saari on palju (403), siis on purjetamine Taanis rahvusspordi staatuses. Igal perel on oma jaht või paat. Vabal ajal on pop minna loodusesse sportima ja jalutama. Paljudel inimestel on aiad. Taanlane on alati valmis ütlema, proovima ja katsetama kultuuri tehakse -taanlaslikult aktiivselt, mõnuga, veendumusega, kaasaelamise ja vaimustusega. Taanlased tunnevad oma tegemistest ja elust mõnu. Taanlane ei unusta kunagi, et tal on vaja puhkust. Et tal on vaja istuda, sõpradega juttu ajada, on vaja kruusike õlut ja tõmmata piipu. Äraolemine seltskonnas ja omavaheline suhtlemine on väga oluline Taanis arutatakse probleem põhjalikult läbi, enne kui võetakse otsus vastu Maailma väärtushinnangute uuringust (World Values Survey) selgus, et maailma kõige õnnelikumad inimesed elavad Taanis.

Geograafia
thumbnail
28
odp

TAANIST JA TAANLASTEST

§piimatooted § kala § ravimid §mööbel § tuuleveskid VAATAMISVÄÄRSUSED § Kronborg, "Hamleti loss" Helsingøris § §Legoland, suur legoteemaline lõbustuspark (Billund) § §Tivoli, ajalooline lõbustuspark Kopenhaagenis § §Hans Christian Anderseni muuseum ja majamuuseum Odenses TAANLASED VIIKINGITENA v 8. ja 11. sajandi vahelisel ajal teati taanlasi viikingitena. Nad vallutasid, rüüstasid ja kauplesid koos norralaste ja rootslastega kogu Euroopas. . TUNTUMAD TAANLASED § Muinasjuttudega kuulsaks saanud kirjanik Hans Christian Andersen § kirjanik Karen Blixen § disainer Arne Jacobsen. § Taani film on pälvinud rahvusvahelise tunnustuse

Geograafia



Meedia

Kommentaarid (1)

Typhome profiilipilt
Typhome: Halvasti koostatud ja mõttetu materjal, pole 50 punktigi väärt. Võin ka samasuguse esitluse teha ja välja jagada tasuta.
16:27 14-05-2015
Typhome profiilipilt
Typhome: Tundub, et eksisin. Millegipärast PDF oma näitas erinevat esitlust, tõmbasin õige (pptx) alla ja näen õiget esitlust.
16:30 14-05-2015



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun