Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Suhkrukultuurid, viinamarjakasvatus. (0)

1 Hindamata
Punktid
Lastele - Kõige pisematele meeldivad vahvad luuleread väga, millega saab neid rahulikult unemaale saata
Vasakule Paremale
Suhkrukultuurid-viinamarjakasvatus #1 Suhkrukultuurid-viinamarjakasvatus #2 Suhkrukultuurid-viinamarjakasvatus #3 Suhkrukultuurid-viinamarjakasvatus #4 Suhkrukultuurid-viinamarjakasvatus #5 Suhkrukultuurid-viinamarjakasvatus #6 Suhkrukultuurid-viinamarjakasvatus #7 Suhkrukultuurid-viinamarjakasvatus #8 Suhkrukultuurid-viinamarjakasvatus #9 Suhkrukultuurid-viinamarjakasvatus #10 Suhkrukultuurid-viinamarjakasvatus #11 Suhkrukultuurid-viinamarjakasvatus #12
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 12 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2010-04-17 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 11 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor roosaneiu Õppematerjali autor
Tegemist on geograafia slaidiesitusega gümnasistidele. Sobib ka põhikooli õpilastele. Töö hinne oli 5.

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
62
doc

Toiduained

KAUBAÕPE. TOIDUKAUBAD 1.ÜLDOSA 1.1. Toidukaupade omadused Toidukaubad on toit, mida ostetakse ja müüakse hulgi- või jaekaubanduses, toitlustusettevõtetes või eksporditakse või imporditakse. Toit ­ toiduained ja toiduainete segud ­ on mõeldud inimesele söögiks või joogiks töötlemata või töödeldud kujul. Toidukaupade kaubaõppe aineks on toidukaupade tarbimisomadused ning liigitamine ja sortiment. Toidukaupade tarbimisomadused jagunevad sensoorseteks, füüsilisteks, toitelisteks, funktsionaalseteks ja hügieenilisteks. Sensoorsed ehk organoleptilised omadused on määratletavad meeleorganite abil. Nendeks on maitse, lõhn, kuju, värvus, konsistents (kompimise teel määratletav omadus) jt.. Füüsilised omadused on elastsus, poorsus, lahustuvus, sulamis- ja tahkumistemperatuur jt.. Toitelised omadused tulenevad keemilisest koostisest, mis määravad ära toidu toiteväärtuse. Funktsionaalsed omadused on pakend, säilitamise- ja transpordi

Toitumisõpetus



Meedia

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun