Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse
Ega pea pole prügikast! Tõsta enda õppeedukust ja õpi targalt. Telli VIP ja lae alla päris inimeste tehtu õppematerjale LOE EDASI Sulge

"kombiahjud" - 5 õppematerjali

thumbnail
4
pdf

Puhastusplaan

Puhastatavad pinnad Toode Doseerimine Puhastamise aeg Kasutamine Kätepesu ja Desinfitseeriv kreemseep Seebikandurist 1-2 Tegevuse algus, Kätekuivatamiseks desinfitseerimine LUNA vajutust tegevuse kasutada paberkäterätti lahjendamata muutmine, või sarnast ühekordset pärast tualeti rätikut Vahuseep LUNA Seebikandurist 1-2 jms. kasutust vajutust lahjendamata Käte desinfitseerimisvahend Kandurist 1-2 Kanna pahastele ning LUNA ...

Muu → Puhastusõpetus
32 allalaadimist
thumbnail
12
odt

Praktika aruanne

Astudes kööki on vasakutkätt peakoka ja teenindusjuhi kabinet ning parematkätt laohoidja kabinet. Edasiliikudes on otse köök ning paremale jääb tee, mis viib kauba vastuvõtualale. 5 Köögis on külm- ja kuumköök, hommikusööginurk ning köögiga ühendatud nõudepesunurk ning eraldi veel üks nõudepesuosa. Koridoriga on ühendatud kuivaineteladu, nõudeladu ja tarvikuteladu ( ühekordsednõud, salvrätikud, toidusäilituskarbid jne). Seadmeid oli: Gaasipliit, kombiahjud, universaalajam, üks eestlaetav nõudepesumasin ja tunnel nõudepesumasin, jäämasin, jahutuskapp, elektriline praepann, kombi tükeldaja, keedukatel, tsirkulaator, viilutusmasin, kiletaja ja saumiksrid. 6 Täidetud ülesannete kirjeldus Kell 10 algas välispraktika Aqva's. Tutvusime köögiga ning asusin tööle. Mind saadeti koheselt kuumtöötlemiskööki. Esimese asjana anti mulle lõikelaud, kuhu asetati mulle sea sisefilee ning paluti eemaldada lihalt kelmed

Muu → Ainetöö
11 allalaadimist
thumbnail
9
doc

Füsioloogilised ja psühholooglised ohutegurid töökeskkonnas

Seadmeid tuleks vähemalt kord kuus lasta spetsialistidel kontrollida. Katkiseid seadmeid ei tohi kasutada ega ise parandada. Igakord peale masina kasutamist tuleks veenduda, et masin on tööks kõlblik (õigesti kokku pandud, terve). Lõpetades mingi töö tegemist peab masinat vastavalt õpetusele puhastama, eelnevalt veendudes et masin on vooluvõrgust välja võetud. 1.7 KIIRGUS Kuumseadmed nagu kombiahjud ja pliidid eraldavad inimesele kahjulikku silmaganähtamatut kiirgust. Tööohutuse tagamiseks ei tohiks liiga kaua viibida järjest vastava seadme läheduses. 1.8 PSÜHHOLOOGILISED OHUTEGURID Psühholoogilised ohutegurid on sellised, mis võivad põhjustada töötajale psüühilisi häireid. Psühholoogilisteks ohuteguriteks loetakse monotoonsest, töötajale mitte vastavat tööd, halba töökorraldust ja pikaajalist üksi töötamist.

Meditsiin → Ohuõpetus
114 allalaadimist
thumbnail
22
doc

Suurköögi ahjud

KONVEKTSIOONAHJUD Konvektsioonahi on tuletatud tavalisest praeahjust lisades ahjule kuuma õhku ringlema paneva ventilaatori. Nii on ahjus võimalik küpsetada samaaegselt suurt kogust tooteid Õhu ringlemine konvektsiooni korral Otstarve, mudelid Konvektsioonahjudes võib · küpsetada rooga ja küpsetisi · sulatada ja kuumutada valmis toitu. Konvektsioonahje on lauamudeleid, alusele paigaldatavaid ja käruga täidetavaid põrandamudeleid. Ahjude juures on kasutatud GN-mõõdustikku. Osa lauamudelitest on üksteise peale paigaldatavad - moduleeritavad. Ahje täidetakse ja tühjendatakse käsitsi või GN nõu kassettidega. Käruga täidetavates ahjudes on täitekäru, milles olevad nõud lükatakse ahju. Ühe korraga mahub ahju 8-10 GN nõutäit (GN 1/1 65 mm). Ahi on mõeldud sellistesse toitlustusettevõtetesse, kus on palju sööjaid ja sarnane menüü Alusega ahi käruga täidetav...

Toit → Köögiseadmed
29 allalaadimist
thumbnail
50
docx

Köögi planeerimine ja seadmed köögis

Ettevalmistusseadmed: 1. Köögiviljalõikurid 18 2. Sausegurid 3. Mikserid 4. Termomeetrid 5. Kaalud 6. Viilutusmasinad 7. Kutterid ehk peenestajad 19 8. Universaalajamid 9. Hakklihamasinad Kuumtöötlusseadmed: 1. Elektripliidid 20 2. Mikrolaineahjud 3. Keedukatlad 4. Gaasipliidid 5. Kombiahjud 21 6. Praepannid 7. Praeahjud 8. Fritüürid 9. Plaatgrillid GastroNorm nõud Suurköökide seadmete, vahendite ja sisustuse tootmisele suunatud tööstus on orienteeritud Šveitsi päritolu standardmõõdustikule Gastronorm. ● Süsteemi märkimiseks kasutatakse lühendit GN. ● Gastronorm-mõõtsüsteem määratleb suurköögis kasutatavate vormide põhimõõdud.

Toit → Köögiseadmed
25 allalaadimist


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun