Kõrvitsarull 3 Muna 3/4 tassi jahu 2 tl kaneeli 1tl küpsetusp. 1 tl jahvatatud invger 1/2 tl soola 1/2 tl jahvatatud muskaatpähklit. 1 tass kristallsuhkurt 2/3 tassi purgi kõrvitsat. 1tl sidruni mahla 1 tass hakitud pähkleid tuhksuhkurt 28 g koorejuustu 1/3 tassi võid 1 1/2 tl vanillit 1 1/2 tassi tuhksuhkurt 1) Lase munadel olla toa temp. 30Min. Väikses kausis sega kokku jahu, kaneel, küpsetusp. Ingver, sool, ja muskaatpähkel. Pane kõrvale. 2) Pane ahi 190 C. Vahusta munad u. 5 minutit. Pane juurde suhkur segada, lisa juurde kõrvits ja sidrun. Sega sisse jahu. Määri taigen pannile, puista peale pähklid ja küpseta u. 15 minutit. Keera biskviit plaat tuhksuhkruga kaetud rätiku peale ning keera rulli. Lase jahtuda. 3) Samal ajal. Sega kausis kokku toorjuust, või ning vanilli keskmisel kiirusel kuni kreem on sile. Lõpuks sega sisse 1 1/2 tassi tuhksuhkurt. 4) Keera kook lahti, eemalda rätik. Pane täidis põhjale jäädes 2,5 cm kaugusele äärtest. Keera kook kokku n
Kõik kommentaarid