Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse
✍🏽 Avalikusta oma sahtlis olevad luuletused! Luuletus.ee Sulge

"veinibaar" - 6 õppematerjali

veinibaar – eesti kliimas ei tasu ära, nendes riikides kus ise veine toodetakse, ühes baaris vägaväga lai veinivalik, töötajal peab teadma põhjalikult teadma kõikidest veinidest viinamarjadest. Eesti on sarnaseim on veinikelder.
thumbnail
1
docx

Sissejuhatus baaritöösse

Sissejuhatus baaritöösse Baaride tüübid: 1)kokteili baar ehk lounge- süüa ei pakuta, või midagi väikest, lai valik segu ja alkohoolseid jooke samamoodi mahlasid ja puuvilju kokteilide tegemiseks. Ajaveetmise koht, diivanid jne 2)laevabaar- keelte oskus, teenuse kvaliteet peab olema kõrge, tuleb meeles pidada klientide nimesid 3)Lobby baar- hotellis, asuvad hotelliukse juures, peab saama kätte võimaikult palju infot, barmen peab teadma, väike valik klassikalisi jooke, müned kerged suupisted 4)päevane avalik baar- korralik lõuna, samas saab ka juua, toitude valik ei ole väga suur, 5)Pubi ehk õllebaar- õlu tähtsusel nr 1, saadaval vaadi ja ka pudeli õlu, toidud suunatud jookide kõrvale, nädalalõpus on elav muusika. 6)ööklubi ehk diskobaar ­ öine töö, vali muusika, virvendav valgustus, kiire teenistus 7)Kohvibaar- kohviga seotud jooke, tükk kooki, 8)Veinibaar- suur veinivalik, tellida ka klaasiga, mitte ainult...

Majandus → Klienditeenindus
6 allalaadimist
thumbnail
2
docx

Majutusettevõtte analüüs

1.Üldandmed ja liigitus -Hotell Kolm Õde -Tallinn -Asukoha järgi võib seda hotelli liigitada kesklinnahotelliks, kuna asub väga lähdal kesklinnale, suuruse järgi väikehotelliks(23 tuba) ning sihtturu järgi ärihotelliks (ka konverentsihotelliks). - Hotell Kolm Õde***** on 5-tärni hotell. 2. Teenused -Majutusteenused, mugavused tubades: luksulik disainmööbel, Serendipity tualett-tarbed, lameekraaniga televiisor ja kaabeltelevisioon, CD/DVD-mängija, föön, reguleeritavad tuled, vihmavari, hommikumantel ja sussid, toas asuv seif, otsevalimisega telefon, tasuta internetiühendus, ligipääs ratastooliga (ühes toas). -Toitlustusteenustest: peakoka Riho Heinmetsa juhitud Kolme Õe restoran, veinibaar, mida juhib sommeljee, hommikusöök tuppa kella kuueni õhtul privaatne õhtusöögiruum. -Lisateenused: vestibüül kaminaga, raamatukogu lugemiseks ning lõõgastumiseks, WiFi avalikes ruumides, suitsetajate ja mittesuitsetajate toad, tasuta transport lennuj...

Turism → Turism
20 allalaadimist
thumbnail
1
docx

Baaritöö

Baaritöö Baar on tulnud sõnast ,,barrier". Baariks võib kutsuda asutust kus on kõrge lett, teenindaja ja kliendi vahel. Baaris on kõrged pukkistmed. Baaris on suur valik erinevaid jooke nii alkohoolseid kui ka alkoholivabasid, rõhk on jookidel. Baari juurde käib alati sõna kokteil, segujook. Kokteil ­ 6cl, serveeritakse kokteiliklaasis, alkohoolse kokteil sisaldab kanget alkoholi. Segujook ­ pikk ehk pikeldatud jook, segujoogis on rohkem ühte liiki jooki, nt mahla, vahuveini, teisi komponente on vähem ühte jooki on rohkem. 1806 tuli esimene kokteili definitsioon ­ kokteil on joovastav jook, mis koosneb erinevatest alkohoolsetest jookidest ja mida segades bitterite ja teiste lisanditega saame märkimisväärse dringijoogi. 1862 ­ esimene baariraamat, kokteiliraamat ­ Jerry Thomas koostas selle raamatu. 1869 toimus esimene teadaolev kokteilide võistlus ja võitis Harry Johnson.1920-1930 hakati ka euroopas vägas suures koguses kokteile valmist...

Majandus → Klienditeenindus
13 allalaadimist
thumbnail
28
doc

Baaritöö konspekt

BAARITÖÖ Baar- väike restoran või kohvik, kus on kõrge lett ja selle äärtes pukkistmed. Baar tuleb sõnast barrier,mis tähendab barrikaadi. Kokteil- lühike segujook. Kokteil on segatud jook. Serveeritakse kokteiliklaasist (6 cl), ei ole pikendatud, alkoholivaba jooki sisaldab kokteil vähem kui alkohoolset jooki. Väike kokteiliklaas, suur kokteiliklaas ­ valik oleneb sellest, kui palju jooki retsepti järgi valmistad (loe cl kokku). Erinevus segujoogist: Segujoogis on ülekaalus alkoholivaba jook, jook on tavaliselt pikk (pikendatud alkoholivaba joogiga, näiteks vesi, soodavesi, toonik, mahlad). Ajaloost 1806 The Balance ajakiri avaldas kokteili definitsiooni: kokteil on joovastav jook, mis koosneb erinevatest alkohoolsetest jookidest ja mida segades bitterite ja teiste lisanditega saame märkimisväärse dringijoogi. 1862 ­ ilmus esimene kokteiliraamat Jerry Thomas sulest 1869 ­ toimus esimene teadaolev kokteilivõistlus. Toimus see USAs Ne...

Majandus → Klienditeenindus
61 allalaadimist
thumbnail
22
doc

Baaritöö

BAARITÖÖ Baar- väike restoran või kohvik, kus on kõrge lett ja selle äärtes pukkistmed. Baar tuleb sõnast barrier,mis tähendab barrikaadi. Kokteil- lühike segujook. Kokteil on segatud jook. Serveeritakse kokteiliklaasist (6 cl), ei ole pikendatud, alkoholivaba jooki sisaldab kokteil vähem kui alkohoolset jooki. Väike kokteiliklaas, suur kokteiliklaas ­ valik oleneb sellest, kui palju jooki retsepti järgi valmistad (loe cl kokku). Erinevus segujoogist: Segujoogis on ülekaalus alkoholivaba jook, jook on tavaliselt pikk (pikendatud alkoholivaba joogiga, näiteks vesi, soodavesi, toonik, mahlad). Ajaloost 1806 The Balance ajakiri avaldas kokteili definitsiooni: kokteil on joovastav jook, mis koosneb erinevatest alkohoolsetest jookidest ja mida segades bitterite ja teiste lisanditega saame märkimisväärse dringijoogi. 1862 ­ ilmus esimene kokteiliraamat Jerry Thomas sulest 1869 ­ toimus esimene teadaolev kokteilivõistlus. Toimus see USAs Ne...

Toit → Joogiõpetus
26 allalaadimist
thumbnail
652
pdf

Asjaajamise alused

1.6. Baarid Baarid on toitlustusettevõtted, mis pakuvad peamiselt  jooke ja suupisteid,  õdusat keskkonda ajaviitmiseks. 18 Baarid võivad olla: 1) iseseisvad ettevõtted, 2) asuda hotellides, restoranides, laevadel, rongides, firmades jne. Iseseisvad ettevõtted:  toidubaarid;  joogibaarid: pub, veinibaar, kokteilibaar;  spetsialiseeritud baarid: karaokebaar, jäätisebaar, pitsabaar, internetibaar, spordibaar, raamatubaar jne. Hotellides võivad olla fuajeebaarid (lobby-baarid), kokteilibaarid, veinibaarid. Need asuvad tavaliselt käidavates kohtades. Toidubaarid:  Need on tavaliselt väikesed, milles on mugav ja lihtne sisustus.  Pakuvad suupisteid ja sooje toite.  Pakuvad suures valikus on karastusjooke, õllesid, alkohoolseid jooke.

Majandus → Analüüsimeetodid...
50 allalaadimist


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun