Facebook Like
Add link


Kultuurrohumaa (1)

1 Hindamata
Punktid
Vasakule Paremale
Kultuurrohumaa #1 Kultuurrohumaa #2 Kultuurrohumaa #3 Kultuurrohumaa #4 Kultuurrohumaa #5 Kultuurrohumaa #6 Kultuurrohumaa #7 Kultuurrohumaa #8 Kultuurrohumaa #9 Kultuurrohumaa #10 Kultuurrohumaa #11 Kultuurrohumaa #12 Kultuurrohumaa #13 Kultuurrohumaa #14 Kultuurrohumaa #15 Kultuurrohumaa #16 Kultuurrohumaa #17 Kultuurrohumaa #18 Kultuurrohumaa #19 Kultuurrohumaa #20 Kultuurrohumaa #21 Kultuurrohumaa #22 Kultuurrohumaa #23 Kultuurrohumaa #24 Kultuurrohumaa #25 Kultuurrohumaa #26
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 26 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2012-10-04 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 51 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 1 arvamus Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor romka2k Õppematerjali autor

Lisainfo

Kultuurrohumaa on valdavalt turvasmuldadel paiknev kultuurheina- või karjamaa, mis ei  sobi intensiivselt haritavate põllukultuuride kasvatamiseks ja mille kuivendusseisund on  põllumajanduse seisukohalt vähemalt rahuldav.Kasvukohatüübid:Kuiva kultuur-rohumaa kasvukohatüüpKuiva kultuurkarjamaa alltüüpKuiva kultuurniidu alltüüpNiiske kultuur-rohumaa kasvukohatüüpNiiske kultuurkarjamaa alltüüpNiiske kultuurniidu alltüüpMuru kasvukohatüüpjne.Täpne töö.

Märksõnad

Mõisted


Meedia

Kommentaarid (1)

Jannu13 profiilipilt
Jannu13: väga hea
19:26 30-09-2014


Sarnased materjalid

12
ppt
Kultuurrohumaa
34
pptx
Kultuurrohumaa-pikaajaline
10
pptx
KULTUURROHUMAAD-Powerpoint
528
doc
Keskkonnakaitse lõpueksami küsimused-vastused
2
doc
Rohumaaviljeluse kordamisküsimuste vastused
54
pdf
Lamba- ja veisekasvatus
19
doc
Eesti taimkate ja taimestik kordamine
28
docx
Pärandkoosluste eksam





Registreeri ja saadame uutele kasutajatele
faili e-mailile TASUTA

Konto olemas? Logi sisse

Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
või
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli? | Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun