Plaanid puhkusele minna? Võta endale majutus AirBnb kaudu ja saad 37€ kontoraha Tee konto Sulge
Facebook Like

Otsingule "alateemale" leiti 3 faili

4
docx

Lehte Hainsalu ´´ Kolmkõla ehk 3 kõla ´´

Tallinna Prantsuse Lütseum Lauri Miller Lehte Hainsalu ``Kolmkõla´´ Referaat Juhendaja: Kristi Kiissa Tallinn 2012 Lehte Hainsalu Lehte Hainsalu (aastast 1959 Sööt; sündinud 31. oktoobril 1938 Haaslava vallas, Tartumaal) on Eesti kirjanik ja poliitikategelane....

Kirjandus - Põhikool
4 allalaadimist
6
docx

Referaadi koostamine

REFERAADI PEALKIRI Autor [Nimi] [Juhendaja nimi] [Klass] [Kuupäev] 6 KAVA PEALKIRI Sissejuhatus I. Esimene alateema A. Esimene lühikirjeldus alateema kohta 1. Üksikasjalikum teave 1. Üksikasjalikum teave B. Teine lühikirjeldus alateema kohta 1. Üksikasjalikum teave 2. Üksi...

Kirjandus - Keskkool
17 allalaadimist
14
pdf

Uudise alused: Uudise tegemise protsess

4. Mustandi kirjutamine. Mustandi kirjutamine on teadlik tegevus. Siin kasutatakse visandit, kava ja olemasolevaid materjale ning arendatatakse teemad süstemaatiliselt välja. Mustandi tulemuseks on terviklik tekst. Meelespidada: mustandi tegemist ei tohi jätta viimasele minutile; tuleb kirjutada kaks- kolm versiooni; tuleb kirjutada rahulikult ja hoolikalt; korraga keskenduda ühele alateemale ; keerukas ja segane üksikosa tuleb kirjutada selgelt lahti. 1. Esimene ülesanne on lugeda visand hoolega läbi ilma parandusi tegemata. Siis see süstemaatiliselt läbi töötada. 2. Mõelda lugu veel kord läbi uudisväärtuste seisukohast ja otsustada, kas kõik on korras. Vaadata üle ja viimistleda uudise juhtlõiku või sissejuhatust. 3. Siis teha korda uudise kompositsioon: - Esmalt tuleb vaadata, kas teema-arendusse on sattunud mitte...

Uudise alused -
4 allalaadimist


Logi sisse ja saadame uutele kasutajatele
faili e-mailile TASUTA

Faili allalaadimiseks, pead sisse logima

Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
Pole kasutajat?

Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun