Plaanid puhkusele minna? Võta endale majutus AirBnb kaudu ja saad 37€ kontoraha Tee konto Sulge
Facebook Like

Otsingule "alaprogrammiks" leiti 3 faili

32
docx

Enesekontrolliplaan ja HACCP. referaat

" referaat 2012 Enesekontrolliplaan. Enesekontroll on os...

Hügieen - Kutsekool
448 allalaadimist
13
doc

Metsaseire analüüs

Seire käigus kogutud andmeid ning üldistusi kasutatakse metsade kaitset ja kasutamist puudutavate otsuste tegemisel (Keskkonnainfo, 2014). Metsa ja metsamuldade seire jaguneb omakorda alaprogrammiks : I ja II astme metsaseireks, mis tuleneb Eesti osalusest kahes rahvusvahelises metsaseire programmis. Esimene neist kannab nimetust ICP Forests ehk I astme metsaseire, teiseks on üle–euroopaline metsade intensiivseire ehk II astme metsaseire. (Keskkonnainfo, 2014). 3 2. EESMÄRGID Metsa ja metsamuldade seire eesmärgiks on metsade seisundi ja juurdekasvu hindamine ning seostami...

Metsandus -
5 allalaadimist
56
pdf

HACCP põhimõte

Enesekontrolliplaani koostamine pole kindlasti nii keeruline, kui see esmapilgul tundub. Eelkõige tähendab see seda, et ettevõttes on kirjeldatud ära kõik tegevused toidu ohutuse tagamiseks ja meetmed ohtude ohjamiseks. HACCP-põhise süsteemi koostamise ja juurutamise aluseks on eeltingimuste programm, mis käesolevas juhendis on jaotatud 14-ks alaprogrammiks . Ilma eeltingimuste programmi väljatöötamiseta ei ole võimalik välja töötada ka toimivat HACCP-plaani. Eeltingimuste programmid on lahti kirjutatud juhendi 1. peatükis. Juhendi koostamisel on kasutatud kehtivaid Euroopa otsekohalduvaid toidualaseid määruseid, Toiduseadust, siseriiklikke toidualaseid määruseid ja Eesti Maaülikooli lektori Katrin Laikoja koolitusmaterjale. 1 Mõisted Enese...

Toiduhügieen -
76 allalaadimist


Logi sisse ja saadame uutele kasutajatele
faili e-mailile TASUTA

Faili allalaadimiseks, pead sisse logima

Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
Pole kasutajat?

Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun