Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse
Mõistete sõnaraamat
Ega pea pole prügikast! Tõsta enda õppeedukust ja õpi targalt. Telli VIP ja lae alla päris inimeste tehtu õppematerjale LOE EDASI Sulge
Absoluutne nulltemperatuur - 273,15°C sellest temperatuurist madalamat olla ei saa, sest kui molekulide kineetiline energia on null, siis seda enam vähendada ei saa. PS! Tegelikkuses pole võimalik saavutada ka ka absoluutset nulltemperatuuri, madalaim tänapäeval saavutatud temperatuur on umbes miljondik kraadi üle absoluutse nulli.
Absoluutne null on 0 K ehk –273,15 °C Celsiuse skaalal.
Absoluutne null – Absoluutne nulltemperatuur on madalaim tempertuur, mida on võimalik looduses saavutada.
Absoluutne nullpunkt on põhimõtteliselt saavutamatu, ehkki talle saab jõuda kui tahes lähedale.
Absoluutne null – kõige madalam võimalik temperatuur; -273˚ (-1K – kelvin)
Vote UP
-1
Vote DOWN
Absoluutne null on võrdne 273 kraadi Celsiusega . See on teoreetiline punkt, mille juures ideaalgaas jaoks,mille suuna määravad
Vote UP
-1
Vote DOWN
Absoluutne null – on teoreetiline temperatuur, kus entroopia saavutab minimaalse väärtuse.
Vote UP
-2
Vote DOWN
Absoluutne null – nim piirtemperatuuri, mille puhul ideaalse gaasi rõhk jääval ruumalal läheneb nullile Abs. Temp ja molekulide keskm kin en – Absoluutne temperatuur on molekulide keskmise kineetilise energia mõõt
Vote UP
-2
Vote DOWN
Absoluutne nulltemperatuur ehk absoluutne nullpunkt ehk absoluutne null on füüsikas madalaim mõeldav temperatuur.
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk).
Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).

Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu!
Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.

Suvaline mõiste



Kirjelduse muutmiseks pead sisse logima
või
Kasutajanimi/Email
Parool

Unustasid parooli?

või

Tee tasuta konto

UUTELE LIITUJATELE KONTO AKTIVEERIMISEL +10 PUNKTI !


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun