Facebook Like
Add link

"viikki" - 3 õppematerjali

1168
pdf

Liha töötlemine

Technology, Agricultural University of E-mail: ernie.paroczay@ars.usda.gov Athens, Iera Odos 75, Votanikos, 11855 Athens, Greece. Eero Puolanne Department of Food Technology, Viikki John N. Sofos EE, P.O. Box 66, 00014 Helsinki, Finland. Colorado State University, Fort Collins, E-mail: Eero.Puolanne@helsinki.fi Colorado 80523, USA. E-mail: John.Sofos@ColoState.EDU Stefania Quintavalla Department of Microbiology, SSICA, V.le Tanara 31A, 43100, Parma, Italy. Morse B. Solomon E-mail address: stefania.quintavalla@ssica.it Food Tech...

Inglise keel - Tallinna Tehnikaülikool
12 allalaadimist
10
docx

GIS kasutamine koolides

Referaat GISi õpetamine koolides (gümnaasiumites, kutsekoolides ja ülikoolides Eestis ja mõnes teises riigis. Geoinformaatika I 2014 SISUKORD SISSEJUHATUS...

Geoinformaatika I -
11 allalaadimist
226
pdf

Haljasalade kasvupinnased ja multsid

Lähinaabrite juures Soomes katsetatakse erinevat tüüpi kandvate kasvupinnastega alates 1990. aastate algusest; tänapäeval on need vähemalt Helsingis juba päris laialt kasutusel. Andmete kogumine tugipinnaste erinevate koostiste ja nende toimivuse kohta jätkub. Süsteemsete ja kontrollitud uurimistulemuste saamiseks rajati aastatel 2002 – 2003 Helsingisse Viikki linnaossa katsetänavad, kuhu paigaldati erineva koostisega tugipinnaseid, millesse istutati puud. Nii puude kasvu kui kasvupinnastes toimuvate muutuste intensiivseire jätkub. Soomes läbi viidud katsete põhjal võikski soovituslik tugimaterjali ja kasvusubstraadi vahekord olla 23 osa tugimaterjali ning 13 kasvusubstraati. Nagu eelpool mainitud, sobivad tugimaterjaliks kivid ja veerised ligikaudse läbimõõduga 60 … 120 (150) mm. Kivide vah...

Aiandus - Kutsekool
19 allalaadimist


Registreeri ja saadame uutele kasutajatele
faili e-mailile TASUTA

Konto olemas? Logi sisse

Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
või
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli? | Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun