Majutusteenuse korraldus: majutusettevõtte struktuur, toad ja toaseisud. Seleta järgmiste mõistete tähendus: Front office ( 2 ) Vastuvõtuosakond (administraator), ülesanne klientidega suhelda, ettevõtte allüksus. Security department ( 2 ) turvalisuse osakond (turvaülem, turvamehed, valvurid jne). Kaitsta külalisi ja hotellitöötajaid. Double delux ( 2 ) suurem luksuslik tuba, parema asukohaga ja sisseseadega. Ühe laia voodiga kaheinimesetuba. Tourist class twin room ( 2 ) kahe eraldi voodiga turistiklassi tuba. Tavaline miinimumnõuetele vastav tuba, ühesuguse sisustusega, suuruse ja vaatega. Food and beverage department ( 2) Toitlustus- ja joogiosakond (köök, baar, restoran, ettekandjad, kokad, kelnerid, baarmenid). Triple room ( 2 ) kolmekohaline tuba, võib olla kolme eraldi voodiga, aga ka ühe laia voodi ja nariga või ühe laia ja ühe väikese voodiga. Sales and marketing department ( 2 ) Müügi- ja turundusosakond (müügijuht, turu...
Tubade tüübid ja tubade seisud Tubade tüübid on: Standard või turistklassi tuba: tavaline ühe-või kahekohaline tuba ühesuguse sisustuse, suuruse ja vaatega, kohustuslikele miinimumnõuetele vastav tuba Superior class room parema sisseseade ja asukohaga tuba Business class room ärikülalisele sisustatud tuba, kus rohkem tehnikat, vaiksem korrus jne Delux luksuslik tuba-suurem, parem sisseseade, parem asukoht Executive floor esinduskorrus, kus on paremad toad; võimalik eraldada Single room(SGL) ühekohaline tuba, üks voodi (>80 x 190 cm ) ühele inimesele Double room(DBL) kahekohaline laia voodiga tuba (>140 x 190 cm ) kahele inimesele Twin room(TWN) kahekohaline kahe eraldi voodiga...
Mõdu sisse võib panna ka võilillelehti, rabarbarit ja mustsõstralehti. Esimest korda Eestimaa ajaloos on viina mainitud aastal 1485 Tallinna pruulijate põhimääruses. 17. sajandil hakati siinmail salaviina ja ka puskarit tegema. Lõpusõnad Raamat meeldis mulle väga, sest seal oli väga põhjalikult toorainete ajalugu, oli väga palju vajalike näpunäiteid ning igatpidi asjalik raamat. Oli väga palju huvitavaid statistikaid ja väga palju lisainformatsiooni. Kartuliakadeemia lühike teadmistekontroll õpetajale: 1. Mitut kartulisorti kasvatatakse Andides? a) 8 b) 4300 c) 1800 2. Kui palju kulub kartulisaagi saamiseks aega troopilises kliimas a) 150 päeva b) 45 päeva c) 90 päeva 3. Mitu kg kartulit süüakse Euroopa Liidus keskmiselt aasta jooksul? a) 88 kg b) 66 kg c) 111 kg 4. Kartul sisaldab rikkalikult... a) rasva b) valku