Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse
Ega pea pole prügikast! Tõsta enda õppeedukust ja õpi targalt. Telli VIP ja lae alla päris inimeste tehtu õppematerjale LOE EDASI Sulge

"sommeljeede" - 2 õppematerjali

thumbnail
10
docx

Huvitav Eesti ettevõte

Õllekultuuri arendamiseks käivitasime 2011. aasta oktoobris projekti Beer Star, mille eesmärk on tõsta õllede serveerimiskvaliteeti Eesti pubides ja restoranides. Projekti käigus koolitame A. Le Coqi õlut müüvate toitlustuskohtade personali ja jagame teadmisi, kuidas õlut hinnata, serveerida ja toiduga sobitada. Koolituse läbinud baarid ja pubid tunneb ära Beer Star märgi järgi. 2013. aasta sügisel pandi alus Beer Stari ja Eesti Sommeljeede Assotsiatsiooni ühisettevõtmisele – Eesti parima õllesommeljee võistlustele. Tegemist on ainulaadse võistlusega Baltikumi ja Skandinaavia piirkonnas ning esimese Eesti parima õllesommeljee tiitli pälvis Kristjan Markii. 2014 – Eesti parima õllesommeljee tiitli võidab Urmas Linnamägi. 2015 – Eesti parima õllesommeljee tiitli võidab Oskar Pihlik. Asukohad ja töötajate arv Ettevõttes töötavad umbes 310 inimest.  A

Majandus → Ettevõtlus alused
4 allalaadimist
thumbnail
46
pdf

Kalev Kesküla: Uus veinijuht

tu huvi on ning mida rohkem aega ja raha sellesse investeerid, seda ava- ramad on su teadmised. Kui keegi kahtlustab, et veiniharrastus on üks tühi joomarlus, siis võin kinnitada, et veiniga professionaalselt või asjaarmastuse tõttu tegeleja- te seas on imeharva alkohoolikuid, nende seas, kes veine ei tunne, on neid võrratult rohkem. Eesti sommeljeede veinireisiseltskond Piemontes teadmisi täiendamas. Olen kohanud veinimõisnikke, olgu või markii Leonardo Frescobaldi või parun Francesco Ricasoli, kelle suguselts on veini valmistanud ja iga õhtusöömaaja juurde pruukinud juba ligemale tuhat aastat, ja ma pole küll tähele pannud, et see neile kuidagi halvasti oleks mõjunud. Vahest on aad- saab ainult kuskilt külapoest leti alt, nagu see mul kord Itaalias õnnestus.

Ühiskond → Ühiskond
7 allalaadimist


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun