4. Ettevõtte suurus,ruumide paigutus ja kirjeldus 5. Toodangu sortiment,kogused 6. Nimeta võimalikud töökohad ettevõttes 7. Tehnilise varustatuse iseloomustus 8. Millised on ettevõttes töö tingimused 9. Too välja kondiitritöö positiivsed ja negatiivsed küljed 10. Ettepanekud ja arvamused õppekäigu kohta 11. Kas sa tahaksid olla sellise ettevõtte praktikant või töötaja? 2 Sissejuhatus Eesti Leivatööstus on traditsiooniliste leiva ja pagaritoodete valmistaja.See au varustada oma riiki vajaliku lauakattega on tänu meie töötajate oskustele ja teadmistele.Eesti leivatööstuse missiooniks on populariseerida eestimaist toodangut,võimaldades tarbijale parimat hinda ja kvaliteeti. Ettevõtte visiooniks on kujuneda suuremaks leiva –ja pagaritoodete tootjaks.Tuua turule uusi ja innovatiivseid tooteid, arvestades tarbija vajadusi ning tervislikkuse printsiipe.