Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Köögivalamu valmistamine kasutades plastkomposiitmaterjale (0)

5 VÄGA HEA
Punktid
Varia - Need luuletused on nii erilised, et neid ei saa kuidagi kategoriseerida

Lõik failist


Köögivalamu valmistamine kasutades 
plastkomposiitmaterjale
Kõige levinumad ja  populaarsemad  on 
roostevabast  terasest  köögivalamud, sest neid 
on lihtne puhastada , nad on kerged ja 
suhteliselt odavad. Praegusel hetkel aga 
populaarsuse järgi on komposiitmaterjalidest 
köögivalamud  roostevabast terasest 
valamutele lähedal.

http://www.vikav.ee/et/p/kitchen -
sinks /composite-sinks/625- alba -40-b-tg.html


Toorained :
Köögivalamud  tehakse  erinevatest   materjalidest :  täiteainetena  kasutatakse  marmoripuru,  graniidipuru,  kvartsliiva  või 
isegi klaaskiudu. Sideainena kasutatakse akrüülvaigu.
Kuigi  köögivalamud  valmistatakse  erinevatest  komposiitmaterjalidest,  ma   kirjutan   kõige  levinumast  köögivalamust  – 
kus kasutatakse täideainena graniidipuru ja sideainena akrüülvaik.
Komposiitmaterjalidest köögivalamute eelised ja puudused:
Eelised: graniidivalamud koosnevad 80-85% graniidipurust, mis on  armeeritud  akrüülvaiguga. Just ta teeb 
köögivalamu vastupidavaks ja kuumuskindlaks. Võrreldes teraste valamutega, need on väga  vaiksed valamud 
ja võivad olla mis tahes konfiguratsiooni ja värvi. Need on ka löögikindlad, kraapimiskindlad ja mustust 
hülgavad (neid on lihtne puhastada).
Köögivalamu valmistamine kasutades plastkomposiitmaterjale #1
Punktid 10 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 10 punkti.
Leheküljed ~ 1 leht Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2016-03-22 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 6 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor taksist Õppematerjali autor
Tehnomaterjalid, 1. kodutöö
Plakatimall 8. variant
Köögivalamu komposiitmaterjalidest


Meedia

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun